Ar viņiem jūs nevarat redzēt laimi: vīrieši, kuru zodiaka zīmes rada tikai ciešanas

Mūžīgās uzvarētājas lauvas

Lauvas pārliecinoši ieņēma otro vietu reitingā. Šīs zodiaka zīmes pārstāvju vēlme pēc līderības nogurdina visus apkārtējos.

Viņi reti guļ pat naktī, pastāvīgi pārdomājot taktiku un uzvedības stratēģijas, lai uzvarētu pretiniekus.

Turklāt Lauvām vienmēr ir pretinieki – gan profesionālajā jomā, gan finansiālajā, gan personīgajā dzīvē. Ja tādas nav, Lauva tos izdomās sev, jo bez šī sacensību gara viņš nevar dzīvot.

Par kompanjonu viņš izvēlas gaišu, īpašu sievieti, taču necietīs konkurenci ar sievu. Viņš ir ģimenes galva, un viņš jums par to pastāstīs un parādīs vairāk nekā vienu reizi.

Turklāt Lauvas otrajai pusei ir jāspēj visu un pat vairāk. Pretējā gadījumā Lauvai kļūs vienkārši garlaicīgi un neinteresanti.

Un, protams, šīs varenās pasaules sievai viņš pastāvīgi jāslavē un jāatbalsta, pat ja viņš kļūdās. Vienīgais jautājums šajās attiecībās ir, kur ir viņa pati, kur ir viņas viedoklis un personīgās robežas?

Ideālistisks Vērsis

Vīrieši Vērsis ir vienkārši nepanesami savā prasībā. Turklāt viņi nevēlas nevienu kontrolēt – to Vērsis iegūst pats, automātiski.

Šis vīrietis ilgi un neatlaidīgi meklē savu mīļoto, bet tad viņa nonāk būrī. Viņa ir daudz parādā: radīt komfortu, audzināt bērnus, garšīgi gatavot, atbalstīt vīru, būt īstai noietam.

Taču Vērsis uzskata, ka nevienam neko nav parādā. Viņš pieprasa, lai viņa dēļ viss un visi tiktu pamesti un klausās, klausās, klausās. Vērsim šīs ir ideālās attiecības – būt uzmanības centrā.

LASI VĒL: 6 lietas, uz kurām nevar ekonomēt sievietes 50+, lai nepārvērstos par vecu veceni

Impulsīvs Auns

Šeit viņi ir galvenie ķildnieki un tirāni. Viņi pastāvīgi konkurē ar kādu, tostarp ar sievieti. Ja tu visam piekrīti un neatbalsti konkurenci, tad Auns tevi vienkārši ienīdīs.

Auni ļoti bieži dusmojas, un viņu dusmas ir skaļas un graujošas.

Turklāt Auni ienīst stabilitāti un rutīnu – viņi nemitīgi nāk klajā ar kaut ko jaunu un prasa, lai sirds dāma atbalstītu savu avantūrismu.

Pretējā gadījumā Auns apvainosies un atkāpsies sevī. Viņu nevarēs izvilkt no šīs čaulas, kamēr viņš pats neiznāks no tās. Priecē viena lieta – ar šādu partneri jums noteikti nebūs garlaicīgi.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment