Neticami- dvīnes, kuras piedzima ar atšķirīgām ādas krāsām. 1 pret miljonu iespējamība!

1

Kails Armstrongs  un Hanna Jarkere ar meitām – Amaju (pa labi)  un Mailu (pa kreisi)

Neskatoties uz reto iespējamību, Amajai (Amaya) ir gaiša ādas krāsa, kā mammai, bet Maila (Myla) ir tumšādaina, tāpat kā tēvs.

4

Hanna pavada lielāko daļu laika, skaidrojot ziņkārīgajiem cilvēkiem, ka “jā”, tās ir viņas 10 mēnešus vecās meitiņas, un “jā”, viņas ir dvīnes. Viņa stāsta, ka Kails ir tumšādains, bet viņai ir gaiša ādas krāsa, un draugi pirms tam jokojuši: “Ko jūs darīsiet, ja viens mazulis būs ar tumšu, bet otrs ar gaišu ādas krāsu?”

Hanna tikai pasmējusies un atbildēja, ka ir ļoti maza iespējamība, ka tā var notikt. Tagad meitas liek visiem atskatīties, un ne tikai sava piemīlīguma dēļ. “Veikalā mani vienmēr apstādina un jautā – vai viņas ir jūsu?; Viņas ir māsas?; Viņas ir radinieces?”

5

“Mēs paši nespējam noticēt, ka viņas ir dvīnes – lai arī dzimšanas diena ir tā pati, un vecāki ir tie paši, viņas ir pilnīgs pretstats viena otrai.”

Meitenes piedzima pagājušā gada aprīlī. Amaja svēra 2,49kg, bet Maila – 2,86kg.

6

Sākumā Hanna nepamanīja, ka viņas ir dažādas, bet tagad ādas krāsu atšķirība ir ļoti izteikta.

Viņa stāsta: “Sākumā abas izskatījās nedaudz violetas, bet āda bija diezgan tumša, tāpēc nodomāju, ka viņas līdzināsies Kailam. Pēc divām nedēļām bija skaidrs, ka Maila ir līdzīga tēvam, ar tumšu ādas krāsu, brūnām acīm un tumšiem matiem, bet Amaja līdzinās mammai – ar gaišu ādas, matu un acu krāsu.

7

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment