Arī Latvijai ir sava “bārbija” – iepazīstieties, 30 gadus vecā Viktorija!

Pati Viktorija tiešām uzskata sevi par skaistāko meiteni uz planētas un nekautrējas to teikt tieši acīs citām dāmām. Viņai ir vairāki tūkstoši fanu, kuri sociālajos tīklos viņu atbalsta un mudina veikt vēl operācijas.

Kā ziņo Krievijas mediji, pati skaistākā sieviete dzīvo pie mums – Latvijā. Tiesa gan, šo titulu sev ir piešķīrusi jaunā dāma pati.

30 gadīgā Latvijas iedzīvotāja Viktorija Uaild tapa atpazīstama pēc lielajām izskata pārvērtībām. Viktorija ir veikusi vairākas plastiskās ķirurģijas, lai izskatītos pēc bārbijas. Nav zināms, kas tieši meiteni jaunībā ir pamudinājis uz šādām izskata izmaiņām. Pati skaistule arī to noklusē. Viktorija gan saka, ka savā jaunajā izskatā jūtas  ērti. Atliek vien par viņu priecāties. Nav noslēpums, ka viņai ir Latvijā lielākās krūtis. Meitene ar to ļoti lepojas un ir gatav pielūdzēju komplimentus klausīties mūžīgi.

Viktorijai paveicies, jo viņu ievēroja tādi populāri izdevumi kā «Mirror» un «The sun». Viņi bija tie, kuri pavēstīja visai pasaulei par šīs dāmas eksistenci.

Lasi vēl: Lūk, kā izskatās poļu versija dzīvajai lellei Bārbijai operācijas izmaksājušas ap 25 000 eiro

Pāršķir lapu, lai redzētu kā izskatās Viktorija!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment