Arī Žoržs Siksna ierauts Covid-19 krīzē, bet viņš cieš ne tikai finansiāli

Latvijas mediji ziņo par vēl vienu skatuves mākslinieku, kuru ļoti smagi skārusi Covid-19 pandēmija izraisītā krīze – šoreiz tas ir tautā iemīļotais dziedātājs Žoržs Siksna. 

Slavenais estrādes mākslinieks sarunā ar žurnālu Kas Jauns  atklāja, kā tieši viņam klājas esošajā situācijā valstī, un viņš atklāti atzinās, ka nav viegli. Tomēr , atšķirībā no daudziem citiem māksliniekiem, viņš norāda, ka grūti ir ne tikai finansiāli, bet arī emocionāli.

Jau rakstījām, ka par savām ekonomiskajām grūtībām šajā laikā ziņojuši vairāki mākslinieki un izklaides industrija darboņi. Piemēram, Arī Markusu Rivu smagi skārusi pandēmija krīze un viņš nonācis sarežģītā situācijā! Tāpat grūto situāciju ziņoja TV personība Armands Simsons, kurš atzīst, ka nespēj vairs samaksāt visus kredītus!

Žoržs ir pieradis ļoti daudz strādāt un darboties, tāpēc  visu pasākumu un koncertu apturēšana viņam ir smags trieciens ne tikai naudiskā ziņā, bet arī emocionālā.

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmju sievietes, kuras ĻOTI bieži iemīlas nepareizajos vīriešos

Lai mazinātu savu iekšējo spriedzi, dziedātājs regulāri dodas garā pastaigās ar savu teju 1 gadu veco dēlu Jēkabu. Pārsvarā viņš pastaigājoties gar Daugavmalu.

 

Jāatgādina, ka viņš, kopā ar savu sievu Annu, dzīvo Ķengeragā, kur gar Daugavu uzbūvēta skaista promonāde.

 

Šķir otru lapu, lai noskaidrotu, no kādas naudas šobrīd dzīvo Žoržs Siksna un viņa ģimene

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment