Ārstniecisks līdzeklis, kas palīdzēs 100 dažādām kaitēm! Pagatavojiet paši, izmantojot tikai 2 sastāvdaļas!

1 (4)

Jau no sen seniem laikiem vīns ir neatņemama ilgdzīvotāju dienas sastāvdaļa. Tas viss tādēļ, ka vīna sastāvā ir veselīgas vielas, kas labvēlīgi ietekmē kuņģa un zarnu trakta darbību, uzlabo arī sirds un asinsvadu sistēmu.

Par ķiploka labajām īpašībām arī zina teju visi. Šis dabiskais antibiotiķis iznīcina mikrobus un vīrusus, veicina asinsrites darbību un samazina holesterīna līmeni.

Sarkanvīnā marinēti ķiploki lieliski spēs līdzēt tiem, kas bieži cieš no krasas asinsspiediena maiņas. Tie nostiprina arī imunitāti, attīra asinis, labvēlīgi ietekmē sievietes reproduktīvo sistēmu. Šodien mūsu redakcija pastāstīs par marinēto ķiploku recepti, kas Jums noteikti noderēs!

 

Ķiploku tinktūra

SASTĀVDAĻAS

  • 12 ķiploku daiviņas
  • 1 litrs kagora

PAGATAVOŠANA

  1. Sagrieziet katru ķiploka daiviņu 4 daļās un ielieciet stikla burkā.
  2. Aplejiet ķiploku daiviņas ar vīnu un cieši aizskrūvējiet burkai vāciņu.
  3. Atstājiet burciņu tumšā un sausā vietā uz 2 nedēļām.
  4. 2 – 3 reizes dienā pakratiet burciņu.
  5. Pēc 14 dienām nokāsiet to un pārlejiet citā, tumšas krāsas stikla traukā.

Lietošana: pa 1 tējkarotei 3 reizes dienā. Ilgums – 30 dienas. Pēc 6 mēnešiem kursu drīkst atkārtot. Šo tinktūru nav ieteicams lietot bērniem līdz 16 gadu vecumam, grūtniecēm, ja ir gastrīts, pankreatīts, vai izteiktas kuņģa sāpes. Pirms šī līdzekļa lietošanas, ieteicams konsultēties ar ārstu.

Pastāstiet arī draugiem!

Avots: takprosto.cc

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment