Ārsts, uzklausot sūdzības un izmeklējot sievieti, tikai iesmējās un lika saņemties

Anna bija satraukta – viņa nesaprata, ko viņai saka ārsti. Šodien no rīta viņai palika slikti – sasāpējās vēders. Turklāt tik stipri, ka viņa saprata – līdz poliklīnikai viņa neaizies, nāksies saukt ātro palīdzību. Ārsts, uzklausot sūdzības un apskatot pacienti, tikai nosmējās un lika saņemties.

Anna ļoti nobrīnījās pamanot, ka ātrā palīdzība piebrauc pie dzemdību nama. Tomēr tas, kas notika vēlāk, radīja viņā īstu satricinājumu – uzņemšanas ārsts apskatot sievieti sacīja, ka mazulis tūlīt piedzims un viņiem nepieciešams pēc iespējas ātrāk doties uz dzemdību zāli. Sievietei sākās histērija:

Kas jums tie par tādiem jokiem? Kādas dzemdības, dakteri? Man jau gandrīz gadu klimakss! Palīdziet man, man patiešām ļoti sāp!

Tagad bija jābrīnās ārstam – viņš negaidīja, ka topošā māmiņa nav lietas kursā par savu grūtniecību. Sievietei bija liekais svars un nebija citu bērnu, iespējams, tāpēc arī nepamanīja grūtniecību. Bet nebija laika meklēt iemeslus neziņai par grūtniecību – jau parādījās galviņa, nebija laika veikt apskati.

Annu aizveda uz dzemdību zāli un pēc dažām minūtēm pasaulē nāca spēcīgs zēns, kurš skaļi iekliedzās. Kamēr bērnu ārsti apskatīja jaundzimušo mazuli, akušiere kaut ko sacīja ārstam, bet Anna atkal sajuta sāpes. Bet vēl pēc piecām minūtēm piedzima meitenīte.

Anna visu šo laiku atradās tādā kā transā un vienkārši klusējot izpildīja medicīnas personāla rīkojumus.

Ārsti ļoti nopietni satraucās par viņas psiholoģisko stāvokli – kā nekā pirms stundas viņa pat nenojauta par grūtniecību, bet te pēkšņi kļuva par māmiņu uzreiz diviem bērniem.

Lasi arī: Tauta “trako” par influenceres Dridrihsones gaumi – lūk kāpēc viņa izbrāķēja dizaineri Pavlovu

Tomēr ārstu bažas neattaisnojās – aptuveni pusstundu pēc dzemdībām sieviete palūdza parādīt mazuļus un apraudājās. No prieka! Un tajā pašā laikā palātā no laimes raudāja jaunizceptais bērnu tēvs.

Nav nekāds joks – divdesmit piecus gadus censties dzemdēt bērnu, samierināties ar neveiksmi un uzzināt, ka tagad ir gan dēls, gan meita.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment