Ilgu laiku biju skeptiska par šo kulinārijas recepti, uzskatot, ka nekas nespēj pārspēt klasiskos sautētos kāpostus, kas gatavoti pannā. Tomēr šī kāpostu pagatavošanas metode ir kļuvusi par neatņemamu favorītu manas ģimenes iecienītāko ēdienu sarakstā!
Lai gan dažiem šī recepte var šķist pavisam vienkārša, ir liela iespēja, ka daudzi vēl tā nav gatavojuši – un pilnīgi nevajadzīgi. Uzreiz varu pateikt, ka viena no galvenajam atškirībām ir tāda, ka ēdienam pievienoju tomātu garšu īpašā izpildījumā, Tas pievieno dabisku skābumu un saldumu, kas padara kopējo garšas profilu bagātīgāku un sabalansētāku, salīdzinot ar tradicionālajiem sautētajiem kāpostiem.
Lasi arī: Vāru bietes tikai 15 minūtes – nav jāgaida vesela stunda; Mamma šo metodi izmanto jau ilgu laiku
Tomātu biezenis mijiedarbojas ar kāpostiem un garšvielām, piešķirot ēdienam dziļāku un intensīvāku garšu. Sautēšanas laikā tomāti piešķir mīkstumu un sulīgumu, kas labi papildina kāpostu struktūru, radot patīkamāku ēšanas pieredzi.
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!
Ko darīt, ja svētki ir beigušies, bet Olivjē salāti ir palikuši – vairāki noderīgi varianti
Kā gatavot:
Sagatavojiet sastāvdaļas. Sīpolu, tomātu sagriež kubiņos, burkānu sarīvē uz rupjās rīves, kāpostus sagriež plānās strēmelītēs.
Pannā ar augu vai olīveļļu apcep sīpolus un burkānus, līdz tie kļūst mīksti. Tiklīdz dārzeņi ir nedaudz apcepti, pievienojiet malto gaļu. Man ir vistas gaļa, tā ir ideāla, nav taukaina. Visu kopā apcep, līdz maltā gaļa gatava.
Pievieno tomātus. Tomātu pastu izšķīdina 200 ml ūdens un pārlej ar pannas saturu. Sāls, garšo ar maltiem melnajiem pipariem, var pievienot ķiplokus vai jebkuru piemērotu garšvielu. Vāra uz vidējas uguns 5 minūtes.
Tomēr tas vēl nav viss – ir vairāki svarīgi soļi, kas jāizpilda, lai viss sanāktu lieliski!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk