Arvien biežāk es sāku sautēt kāpostus jaunā veidā: tie vienmēr ir garšīgi, un “rītdienai” nav atlicis ne kripatiņas

Ilgu laiku pretojos šai kulinārijas receptei, domāju, ka neviens ēdiens nevar aizstāt klasiskos sautētos kāpostus pannā. Bet tomēr šī kāpostu recepte ir iekarojusi stabilu vietu labāko ēdienu sarakstā manā ģimenē!

Iespējams, kādam šī recepte šķitīs visvienkāršākā, bet, visticamāk, tā kāpostus gatavo ne daudzi, un velti.

Kādi produkti bija nepieciešami:

kāposti – 300 g
sīpols – 1 gab
burkāni – 1 gab.
tomāts – 1 gab
tomātu pasta – 1 ēd.k
sāls
pipari
maltā gaļa – 200 g

Kā gatavot:

Sagatavojiet sastāvdaļas. Sīpolu, tomātu sagriež kubiņos, burkānu sarīvē uz rupjās rīves, kāpostus sagriež plānās strēmelītēs.

Pannā ar augu vai olīveļļu apcep sīpolus un burkānus, līdz tie kļūst mīksti

Tiklīdz dārzeņi ir nedaudz apcepti, pievienojiet malto gaļu. Man ir vistas gaļa, tā ir ideāla, nav taukaina. Visu kopā apcep, līdz maltā gaļa gatava.

Pievieno tomātus. Tomātu pastu izšķīdina 200 ml ūdens un pārlej ar pannas saturu.

Sāls, garšo ar maltiem melnajiem pipariem, var pievienot ķiplokus vai jebkuru piemērotu garšvielu.

Vāra uz vidējas uguns 5 minūtes.

Kāpostus pievieno pēdējos.

Lasi vēl: Sieva uzzināja, ka vīram ir mīļākā, un uzdāvināja viņam dzimšanas dienas dāvanu, kuru viņš nekad neaizmirsīs

Samaisa, pievieno sāli, ja nepieciešams.

Pārklāj ar vāku un sautē uz lēnas uguns nedaudz mazāk par vidēju siltumu, līdz kāposti ir mīksti.

Pirms pasniegšanas apkaisa trauku ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Tas arī viss, piekritīsiet, ka recepte nemaz nav sarežģīta. Bet kāds garšīgs ēdiens sanāk no visvienkāršākajām sastāvdaļām.

Omīte atklāja, kāpēc sabiedriskajā transportā katru dienu ir tik daudz tantiņu sastrēgumstundā

Es novēlu jums labu apetīti, labu garastāvokli un gatavot ar prieku!

Leave a Comment