Atbrīvojies no galvas reiboņiem 5 minūšu laikā! Uz plaukstām jāsaspiež 3 punktus!

Ikviens bez medikamentu palīdzības tikai 5 minūšu laikā var atbrīvoties no galvas reiboņiem! Viss, kas jādara – jāsaspiež pāris punktu uz plaukstām!

 

Pirmais punkts

Lai atrastu šo punktu, nepieciešams uzlikt kreisās rokas plaukstu uz labās plaukstas iekšējo daļu tā, lai mazais pirkstiņš pieskartos plaukstas ārējai malai.

Tās līnijas centrā, pa kuru rādītājpirksts pieskarsies labajai rokai, arī atradīsies šis punkts.

Šo punktu var masēt abām rokām.

Otrais punkts

Šis punkts atrodas rokas plaukstā. Lai to izdarītu, nepieciešams uzlikt īkšķi uz kreisās rokas vietu starp īkšķi un rādītājpirkstu. Ādai, kas atrodama stapr šiem pirkstiem, ir jāatrodas zem pirksta, nevis virs tā. Šajā vietā, kur lielā pirksta spilventiņš savienojas ar roku, arī atrodas šis punkts. Kad būsiem izmasējuši šo punktu, pārejiet uz otru roku.

Trešais punkts

Tie ir uzreiz divi punkti, kas atrodas uz rokas vidējā pirksta abām kaula pusēm, kur pirksts saiet kopā ar plaukstas locītavu. Uzspiest nepieciešams uzreiz no abām pusēm.

UZMANĪBU!

Šo abu punktu masāža spēj noņemt nelielu sliktu dūšu vai galvas reiboņus, kurus izraisa šūpošanās vai krasa ķermeņa stāvokļa maiņa. Pārtikas saindēšanās vai nopietnu slimību gadījumā šī metode nevar aizvietot ārstēšanos!

Lasi vēl:  Ja tavai dāmai ir migrēna jeb bieži sāp galva, mums iespējams ir risinājums!

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment