Atceries puišus no grupas Take That? Apskaties, kā viņi izskatās tagad!

take-that

Teju ikviens ir dzirdējis par ārkārtīgi populāro grupu Take That un klausījies viņu mūziku. Daudziem grupas puišu izpildītās dziesmas saistās ar nostaļģiju, jo slavas virsotnes grupa sasniedza pagājušā gadsimta deviņdesmitajos gados. 

Take That ir angļu popgrupa, kura izveidota Mančesterā 1990. gadā. Pašlaik grupas biedri ir Gerijs Bārlovs, Hovards Donalds un Marks Ouens. Oriģinālajā sastāvā ietilpa arī Džeisons Orinžs un Robijs Viljamss. Bārlovs uzstājas kā grupas vadošais dziedātājs, bet Ouens un Viljamss sākotnēji savu ieguldījumu grupā deva kā bekvokāla izpildītāji, savukārt, Donalds un Orinžs primāri darbojās kā dejotāji.

Grupa 56 reizes ar kādu no savām dziesmām bijusi starptautisku topu 1. vietā, bet 37 reizes – ar kādu no albumiem. Puiši saņēmuši daudzus prestižus apbalvojumus.

Robijs Viljamss pameta grupu 1995. gadā, un arī pārējā grupa 1996. gadā pajuka, taču 2005. gadā četratā (bez Viljamsa) laida klajā jaunu albumu un atsāka iekarot mūzikas topu virsotnes. 2006. gadā tika izdots viņu ceturtais studijas albums Beautiful World, kam sekoja The Circus 2008. gadā.

2010. gadā Viljamss no jauna pievienojās grupai, kopā ar to ierakstot sesto studijas albumu Progress. Savukārt 2014. gadā grupa ierakstīja septīto albumu kā trio, bez Viljamsa un Orinža. Albums ar nosaukumu III iznāca 2014. gad novembrī un arī iekaroja topu pirmās vietas.

Kaut arī mūziķi ir aktīvi joprojām, daudzi no agrākajiem faniem nav sekojuši līdzi viņu gaitām un pamanījuši, kā glītie puiši izmainījušies kopš deviņdesmitajiem gadiem. Kā jau visos cilvēkos, arī viņos pavadītie gadi iezīmējuši šādas tādas pārmaiņas.

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu, kā puiši šobrīd izskatās un kā viņiem klājas!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment