ATKLĀJAM 10 noslēpumus par to, ko sievietes vēlas!

  1. Sīkumiem ir nozīme.

Daži puiši patiešām domā, ka viņiem pietiek mūs pārsteigt vien vienu reizi un ka ar to pietiks visai dzīvei, bet tici man – mēs šīs lietas uzskaitām. Kāpēc gan pa ceļam uz mājām neiegādāties kādu gardumu, kas mums liek justies labi (pavediens – tas ir vai nu vīns, vai nu šokolāde, vai siers), vai arī nopērc mums to jauno grāmatu, par kuru mēs nepārtraukti runājam. Tici man, sievietes savu atzinību izrādīs.

  1. Vārds, kas sākas ar burtu „C”.

Cenšanās (vārds, kas ir zināms ikvienam vīrietim) vienmēr sagādā grūtības. Iznes ārā atkritumus, piezvani man, lai uzzinātu, kā man iet, vai arī sagatavo kaut ko īpašu uz mūsu gadadienu. Mēs esam tava laika vērtas.

  1. Pārliecība pati par sevi ir seksīga, toties iedomība tāda NAV.

Jebkurai meitenei patīk vīrietis, kurš labi jūtas pats savā ādā. Tas liek mums justies droši un aizsargātām, un nekas nav seksīgāks par to. Bet iedomība? Mēs. To. Nevaram. Izturēt.

  1. Bruņnieciskums nav izgaisis.

Laiku pa laikam esi vecmodīgs – mums tas sasodīti patīk. Samaksā par vakariņām pirmajā randiņā, atver mums durvis un pavadi mūs līdz māju durvīm. Apsolu, ka mēs nesauksim tevi par izmisušu.

  1. Neesi vīrietis – zīdainis.

Mēs esam gādīgas, tas tiesa. Sievietēm patīk rūpēties par saviem vīriešiem un viņiem palīdzēt, bet tiklīdz mēs sajūtamies kā jūsu mammītes – mēs gribam bēgt. Lielākā daļa puišu ir labsirdīgi, bet ja mums nākas darīt ko vairāk par nelielu lutināšanu (tas ir, tavu ēdienu sagriezt mazākās daļās), tad te nu gan ir LIELA problēma.

  1. Klausies un izrādi interesi.

Pēc drudžainas dienas viss, ko mēs vēlamies, ir tas, lai mūsu vīrietis klausās. Sievietēm patīk runāt un izrādīt savas emocijas – tas ir labi zināms fakts. Mēs paļaujamies uz tevi, ka tu liksi mums justies labāk. Tāpēc, lūdzu, izslēdz skaņu televizoram, noliec malā savu alu un vienkārši klausies, velns ar ārā!

  1. Esi atklāts.

Tā ir patiesība, kad apgalvo, ka atklātība ir labākā politika. Melst niekus varētu šķist kā laba ideja tagad, bet sievietes vienmēr visu uzzina, un, kad tas notiek, notiek trakas lietas. Vissvarīgākais ir tas, lai tu nekrāp un nemelo par to. Tas ir tikai gļēvulīgi.

  1. Izvirzi mūs kā prioritāti.

Sievietēm ir nepieciešams justies tā, ka viņas ir svarīgākas par Xbox spēļu konsoli. Protams, vīriešiem ir nepieciešams pavadīt laiku kopā ar saviem draugiem un atpūsties, bet būt trešajā vietā nav patīkami. Ja tava meitene nejūtas tā, ka viņa tev būtu kā prioritāte, tad tu kaut ko dari nepareizi, draudziņ.

  1. Ievēro sīkumus.

Ikviens vēlas, lai otrā pusīte viņu ievēro. Jauna frizūra? Jaunas drēbes? Jauns kleitas izmērs? Jauns krūšturis? Pasaki kaut ko, lai izteiktu atzinību par mūsu centieniem, turklāt mēs (daļēji) to darām tevis dēļ!

  1. Piebremzē (gultā).

Sliktāk par to, ka vīrietis beidz pirms sieviete ir kaut sākusi, nevar vairs būt. Sievietēm nepieciešams ilgāks laiks, lai sasniegtu orgasmu, un priekšspēle ir atslēga – nesteidzies. Paldies.

Avots: wewomen.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment