Atklājies, kāds bija Galkina patiesais mērķis apprecoties ar Pugačovu

Publiski zvaigžņu vīrs un sieva šķietami centās pārliecināt sabiedrību par to, ka ir neprātīgi iemīlējušies, taču mājās maskas nokrita, atklājot viņu patieso dabu. Taču vai tas laika gaitā ko mainīja?

 

“Mani pārsteidza viņu komunikācijas atšķirība. Publiski viņi viens otram izteica ļoti maigas piezīmes, Alla Borisovna sauca viņu par Maksjušu. Taču mājās, prom no televīzijas un fotokameru redzesloka, viņiem bija ļoti formāla saziņa, bez jebkādas ‘pusi-pusi’,” viņš atklāja.

Un patiesība ir tāda, ka jebkura pieminēšana par Pugačovas un Galkina laulību vienmēr ir nesusi viņiem naudu, slavu un neierobežotu ietekmi. Piemēram, humorista ieraksti ar Pugačovu regulāri saņēma simtiem “patīk” un komentāru, kas liecina par pieaugošo reklāmdevēju interesi un pieplūdumu.

2019. gadā Alla Pugačova, kura gandrīz pusgadsimtu bija veltījusi skatuves mākslai, pavēlēja beigt koncertdarbību uz visiem laikiem. Kopš tā brīža, meklējot varu un naudu, māksliniece pilnībā kļuva atkarīga no Galkina.

Reiz māksliniece atklāja savu īsto attieksmi pret dzīvesbiedru, uzdodot jautājumu, vai viņa varētu mierīgi novecot blakus viņam. Kopš tā laika abas puses ir oficiāli noformējušas neizteikto vienošanos, taču tai nav nekādu oficiālu apstiprinājumu.

 

Slaveni psihologi ir vienisprātis, ka Pugačovas un Galkina laulības pamatā noteikti nav mīlestība, bet gan aprēķins un nedaudz psiholoģisko aspektu.

Savā sievā komiķis izvēlējās nevis vienaudzi, bet sievieti, kura vairāk atgādina viņa māti. Eksperti uzskata, ka šādi komiķis mēģina kompensēt agrīno vecāka zaudējumu. Tomēr šo apgalvojumu primadonna katrā ziņā noliedz.

Tikmēr citi žurnālisti apgalvo, ka daudzu gadu laikā ir redzējuši patiesu mīlestību, kas uzplaukusi starp abiem partneriem. Tas nav viltots, nav tikai priekš izrādes — tas ir īsts un patiesi mīlestības pierādījums.

 

Leave a Comment