Atklāju metodi, kā cept gardas pankūkas, lai tās nepieliptu pie pannas; tagad arī mani draugi prasa šo recepti

 

Pagatavošana:

1. Labi sakultas olas ir labu pankūku pamats. Tās jākuļ kopā ar cukuru, vanilīna cukuru un šķipsniņu sāls. Tad pievieno pienu, eļļu un turpina kult.

2. Lielisks komponents, kas garantē gludas pankūkas bez caurumiņiem, ir kartupeļu ciete. Tā jāpievieno kopā ar vārošu ūdeni un tad visu jāsamaisa.

 

3. Miltus pievieno pašās beigās un pakāpeniski, lai nebūtu neviena kunkulīša pankūkās nebūtu.

4. Tad uzkarsē eļļu pannā un sāk cept pankūkas. Kad tās ir gatavas, var likt tajās jebkuru pildījumu. Iesaku cieto sieru ar vārītām sēnēm un sasmalcinātām dillēm. Sanāks labāk par jebkuru picu!

Viņi pelna miljonus un nekad nav nabagi: kā 12 zvaigžņu zīmes ir saistītas ar naudu?

Cilvēkiem pankūkas ir iecienītas, jo tās ir garšīgas un daudzveidīgas, piedāvājot iespēju izmantot dažādas piedevas. Tās ir viegli un ātri pagatavojamas, un sastāvdaļas parasti ir pieejamas katrā virtuvē. Pankūkas bieži ir saistītas ar ģimenes tradīcijām un svētkiem, radot patīkamas atmiņas. Turklāt tās ir ekonomiskas un piedāvā iespēju radoši eksperimentēt ar receptēm.

 

Katrai saimniecei noteikti ir sava īpaša un simtprocentīgi uzticama recepte pankūku pagatavošanai. Pastāsti par to komentāros!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment