Atklātas galvenās versijas par mazās Justīnes pazušanu

Jau ir pagājušas piecas nakts un piecas dienas, kopš Rogovkas ciematā Rēzeknes novadā turpinās meklēt septiņgadīgo Justīni, kura ir pazudusi.

Vietējās teritorijas ir pārmeklētas no malas līdz malai, taču nav nevienas norādes, kur meitene varētu būt devusies, liecina informācija no “Degpunkta”.

 

 

Pēc meitenītes pazušanas teritorija 20 kvadrātkilometru rādiusā ir pārmeklēta, ieskaitot vietējos dīķus un akas.

 

 

“Pirmajās dienās pēc meitenes pazušanas meklēšanas pasākumos piedalījās vairāk nekā 100 darbinieki no dažādiem dienestiem, kā arī vismaz 100 brīvprātīgie. Tomēr, ņemot vērā izmaiņas meklēšanas stratēģijā un to, ka tagad tiek fokusēts uz atsevišķiem objektiem un vairākiem rajoniem tiek veikta atkārtota pārmeklēšana, šobrīd tik liels cilvēkresurss nav nepieciešams.

Tomēr policija turpina aktīvi meklēt meiteni sadarbībā ar citiem dienestiem,” informē Valsts policijas pārstāve Lāsma Kursīte.

 

Lai pārliecinātos, vai Justīne neatrodas pie kāda no radiniekiem, policisti, veicot neatliekamās operatīvās darbības, nekavējoties pēc meitenes pazušanas sāka uzrunāt un nopratināt tuviniekus, ieskaitot māti. Tomēr, pamatojoties uz pieejamo informāciju, policijai ir zināms, ka Justīnes bioloģiskā māte atrodas ārzemēs. Tādēļ likumsargi ir nolēmuši uzsākt kriminālizmeklēšanu.

Lasi arī: Regīna Devīte atklāj šokējošus Intas Gorodeckas liktenīgos vārdus …

“Sakarā ar notikušo ir sākts kriminālprocess, un pašlaik notiek pirmstiesas izmeklēšana. Kā galvenā versija joprojām tiek apsvērta iespēja, ka meitene patvaļīgi ir pametusi savu dzīvesvietu,” norāda Kursīte.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment