Atklāts WESS Select Honda autosalons

WESS Auto Grupas uzņēmums WESS Select atklāj Honda zīmola autosalonu K.Ulmaņa gatvē 123, Rīgā. WESS Select kā oficiālais Honda zīmola pārstāvis Latvijā, nodrošinās automobiļu tirdzniecības un pēc-pārdošanas servisa pakalpojumus, kā arī piedāvās plašu klāstu Honda Power tehnikas piedāvājumu un servisa apkalpošanu. WESS Select tāpat kā līdz šim turpinās sniegt arī autorizētā servisa pakalpojumus BMW zīmola automobiļiem.

Nataļja Gerliņa, WESS Select izpilddirektore: “WESS Select darbības paplašināšana ar Honda zīmolu ir jauns solis uzņēmuma darbības attīstībā – līdz ar autosalona atklāšanu K.Ulmaņa gatvē, mēs atklājam arī autoservisa filiāli WESS Select Honda Berģos, kas līdz šim sniedza autoservisa pakalpojumus Honda klientiem kā SAN Motors. Esmu pārliecināta, ka ar mūsu pieredzi, zināšanām un labo praksi, mēs saviem klientiem sniegsim daudz plašākas iespējas un daudzveidīgu piedāvājumu. Vienlaikus, vēlos uzsvērt, ka WESS Select BMW nemainīgi turpinās nodrošināt autorizēta servisa pakalpojumus, apkalpojot gan jaunas garantijas BMW gan pēc garantijas, kā arī nodrošinās mazlietotu BMW auto tirdzniecību.”

Autosalona atklāšanā tika prezentēts arī Honda zīmola jaunākais veikums – pasaulē visvairāk pārdotā apvidus jeb SUV segmenta automobiļa Honda CR-V jaunākā versija. Jaunā Honda CR-V pārsteidz ar jaunu dizainu un inovatīviem tehnoloģiskiem risinājumiem, kas ieskicē jaunu izaugsmes virzienu Honda zīmola attīstībā. Jaunais Honda CR-V ir aprīkots ar virkni izsmalcinātu tehnoloģiju un nodrošina viscaur izcilu kvalitāti braukšanas ērtībai. Honda CR-V ir aerodinamiski visefektīvākais automobilis savā klasē. Turklāt ziemā pirmo reizi Honda zīmola vēsturē tiks piedāvāts arī jaunais Honda CR-V Hybrid.

“Šobrīd mēs saviem klientiem varam piedāvāt pilnu klāstu ar Honda zīmola pārstāvētājiem modeļiem, sākot ar jaunāko versiju Honda CR-V, Honda HRV, Honda Civic un pilsētas auto Honda Jazz. Honda zīmola auto modeļi pārsteigs ne tikai ar modernu dizainu, bet arī dinamisku veiktspēju un sportisku raksturu. Jau šobrīd novērtējam pircēju aktivitāti un plānojam, ka līdz ar oficiālo auto salona atklāšanu, tā tikai pieaugs,” atzīst N.Gerliņa.

WESS Select autosalonā, K.Ulmaņa gatvē 123, piedāvā jaunu un mazlietotu Honda zīmola auto tirdzniecību un pieejams plašs klāsts Honda Power tehnikas produktu klāsts – motori, dzinēji, laivas, dārza tehnika u.c. Pilna autoservisa pakalpojumi tiek nodrošināti gan WESS Select salonā K.Ulmaņa gatvē 123, gan WESS Select Berģi filiālē (iepriekš SAN Motors) Siguldas šosejā 2.

WESS Select Honda nodrošina oficiālā autodīlera tirdzniecības un pēc-pārdošanas servisa pakalpojumus Honda auto un Honda Power tehnikai, kā arī auto daļu tirdzniecību, auto iegādes finansējuma risinājumu un apdrošināšanas pārdošanu, piedāvājot klientiem visaugstākā līmeņa apkalpošanu.

WESS Select BMW sniedz autorizēta BMW zīmola servisa pakalpojumus un mazlietotu BMW auto tirdzniecību, nodrošinot visaugstākajiem standartiem atbilstošus servisa pakalpojumus un individuālu pieeju katram klientam.

WESS Auto Grupa ir viens no lielākajiem auto nozares uzņēmumu tīkliem Latvijā, kas četros auto salonos Rīgā nodrošina autorizētā dīlera un servisa pakalpojumus Japānas auto zīmoliem Toyota (WESS Motors Toyota), Lexus (Lexus Riga Airport) un Honda (WESS Select Honda), kā arī autorizētā servisa pakalpojumus BMW zīmola auto (WESS Select BMW).

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment