Atnākot mājās pēc garas darba dienas ikvienam vajadzētu pavadīt 5 minūtes šādi – lūk, kāpēc!

Šo zelta likumu noteikti nepieciešams ņemt vērā. Vakarā, pēc garas un nogurdinošas darba dienas, nepieciešams apgulties pie sienas, pacelt kājas gaisā pret sienu un nogulēt šādā veidā kādas 10-15 minūtes. Nav nepieciešamas nekādas papildus ierīces, tikai jūsu kājas un siena. Ieteicams tā darīt pilnīgi katru vakaru.

Šādā stāvoklī ieteicams pavadīt kā minimums 5 minūtes – jums būs sajūta, ka esat kā no jauna piedzimuši. Nogurums pāries, ķermenis atdzīvosies un kļūs daudz mundrāks, galva kļūs daudz skaidrāka. Pateicoties šai statiskai uzlādei, jūs paspēsiet vakarā izdarīt vēl veselu virkni darbu. Organisms būs tonusā, bet kājās būs jūtams vieglums. Es biju sajūsmā no šāda efekta!

Kādēļ ir tik veselīgi celt kājas pie sienas? Dienas gaitā mūsu organisms nemitīgi atrodas vertikālā stāvoklī, viskaitīgākā mūsu ķermenim ir sēdēšana. Šīs pozas dēļ ķermenis saņems stāvokli, kas ir pretējs parasti ierastajam.

Šīs parastās pozas labvēlīgās īpašības ir ļoti ievērojamas: ķermenis ļoti ātri atjaunojas, atpūšas, tiek noņemta spriedze no mugurkaula, samazinās smaguma sajūta kājās, uzlabojas asinsrite. Šajā brīdī jūs liekat savam ķermenim mazliet trenēties, jo sirdij vajag spēcīgāk pumpēt asinis, lai panāktu, ka tās cirkulē augšpu pa kājām.

Lasi vēl: Kāpēc uz pusstundu vajag iemērkt kājas ābolu etiķī? Pēc šī raksta izlasīšanas tu arī tā darīsi!

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment