Ātra un vienkārša recepte, kā pagatavot pīrāgu ar āboliem pēc japāņu tehnoloģijas

Pēc tam ķerieties pie mīklas pagatavošanas. Mīklu un cepamo pulveri pakāpeniski pievieno maisījumam, turpinot maisīt. Mīklai jābūt biezas un gludas konsistences, bez gabaliņiem.

Nākamais solis ir formiņu pildīšana. Ielieciet mīklu porciju formās, piepildot tās apmēram līdz pusei. Uz mīklas virsū liek plānās šķēlītēs sagrieztus ābolus.

Lasi vēl: Labākā metode ķiploku uzglabāšanai – šādi tie var stāvēt neskarti gadiem

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 °C. Cep pīrāgus 35-40 minūtes, līdz izveidojas zeltaina garoza. Kad pīrāgi ir gatavi, ļaujiet tiem nedaudz atdzist un pēc tam dekorēšanai pārkaisiet ar pūdercukuru.

Šai receptei ir vairākas priekšrocības. Pirmkārt, pīrāgus pagatavo ļoti ātri, un tos var cept pa daļām. Visas receptes sastāvdaļas ir viegli pieejamas un vienmēr pa rokai.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Lieliski piemērots viesiem: pateicoties atsevišķām porcijām, katrs viesis saņems savu mini pīrāgu. Šī recepte būs jūsu glābiņš, kad nepieciešams pagatavot kaut ko ātru un garšīgu.

 

Nepieciešamās sastāvdaļas

2 olas

Šķipsniņa sāls

100 g cukurs

100 g sviests

100 g kefīrs

200 g miltu

10 g cepamais pulveris

2 āboli

 

Šis ābolu pīrāgs ir elastīgs ēdiens – tas var būt gan salds, gan mazāk salds, to var papildināt ar putukrējumu, saldējumu vai vaniļas mērci, katru reizi radot nedaudz atšķirīgu, bet vienmēr izcilu garšu.

Lai labi garšo!

1. oktobris mūsu senčiem bija diena kad viņi prognozēja gaidāmās ziemas bargumu; Prognoze balstoties uz šiem vērojumiem

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment