Ātra uzkoda, ko kādreiz gatavoja katrā PSRS laiku ģimenē; Es joprojām to gatavoju bieži

 

Kausēto sieru arī sarīvē uz rīves, tikai uz mazās rīves.

Kā arī nesen kausētajam sieram sāku pievienot arī parasto cieto sieru, manuprāt sanāk daudz garšīgāks, galvenais paņemt pēc savas vēlmes garšīgāko un mīļāko sieru. Sieru arī sarīvēju uz smalkās rīves.

 

Visas sastāvdaļas apvienoju salātu bļodā.

Viņi sāks savu dzīvi no “baltas lapas”: septembra Pilnmēness var pilnīgi mainīt 3 Zvaigžņu zīmju dzīvi

Pievieno sasmalcinātu ķiploku, majonēzi, samaisa. Sāli nelieku, bet tas laikam pēc garšas. Lai iegūtu vēl vairāk garšvielu, varat pievienot maltus melnos piparus.

Tas arī viss, gardā uzkoda ir gatava un var pasniegta uzreiz. Tas piestāvēs jebkuram ēdienam.

Sastāvdaļas:

Vārīta ola – 3 gab
Kausēts siers – 2 gab
Cietais siers – 100 grami
Majonēze – 2-3 ēdamkarotes
Ķiploki – 2-3 krustnagliņas
Sāls, malti melnie pipari pēc garšas

Eksperti izpētījuši, kurā pusē patiesībā gultā jāguļ sievai

Lapu apetīti!

Leave a Comment