Kausēto sieru arī sarīvē uz rīves, tikai uz mazās rīves.
Kā arī nesen kausētajam sieram sāku pievienot arī parasto cieto sieru, manuprāt sanāk daudz garšīgāks, galvenais paņemt pēc savas vēlmes garšīgāko un mīļāko sieru. Sieru arī sarīvēju uz smalkās rīves.
Atklāju pārbaudītu veidu, kā pagatavot sulīgu un pikantu šašliku cepeškrāsnī
Visas sastāvdaļas apvienoju salātu bļodā.
Pievieno sasmalcinātu ķiploku, majonēzi, samaisa. Sāli nelieku, bet tas laikam pēc garšas. Lai iegūtu vēl vairāk garšvielu, varat pievienot maltus melnos piparus.
Tas arī viss, gardā uzkoda ir gatava un var pasniegta uzreiz. Tas piestāvēs jebkuram ēdienam.
Sastāvdaļas:
Vārīta ola – 3 gab
Kausēts siers – 2 gab
Cietais siers – 100 grami
Majonēze – 2-3 ēdamkarotes
Ķiploki – 2-3 krustnagliņas
Sāls, malti melnie pipari pēc garšas
Lapu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Vieglā dārzkopība – metode, kas neprasa ne ravēt, ne pārpūlēties dārzāby Anete Vītola
- Cik lielu summu drīkst saņemt bankas kontā no tuviniekiem, draugiem un paziņām – zināms kādu robežu nepārkāptby Sandra Ločmele
- Kapēc pirms vārīšanas nedrīkt likt kartupeļus aukstā ūdenī un ko vēl darīt citādākby Rinalds Bergmanis