Ātrais aprikožu pīrāgs, ko vienmēr gatavoju augustā. Neticami gaisīgs un mitrs

Pagatavošana:

Vispirms sakuļ olas ar cukuru, līdz izveidojas balta gaisīga masa. Pēc tam olās ielej augu eļļu un visu kārtīgi samaisa.

Pēc tam mīklai pievienojiet vaniļas cukuru, sāli, kurkumu un rjaženku. Vēlreiz samaisiet. Nākamais solis ir pievienot izsijātus kviešu miltus un cepamo pulveri. Sajauc visas sastāvdaļas, līdz veidojas masa, kas izskatās kā biezs skābs krējums. Milti vairs nav jāpievieno, lai gan mīkla var šķist ūdeņaina.

Cepamo formu ieziež ar augu eļļu vai sviestu un pārkaisa ar mannu. Ja vēlaties, varat to vienkārši izklāt ar pergamenta papīru. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Mīklu lej cepamajā traukā.

Lasi arī: Gadsimtiem senais japāņu skaistuļu sejas kopšanas noslēpums ir atklāts! 5 procedūras 5 dienas un seja izskatīsies 10 gadus jaunāka!

Nomazgājiet aprikozes un nosusiniet ar papīra dvieļiem. Pārgrieziet tās uz pusēm, izņemiet kauliņus un ielieciet augļus mīklā, tie nedaudz iegrims.

Rjaženkas pīrāgu cep cepeškrāsnī 30-35 minūtes 180 grādu temperatūrā. Pēc cepšanas pirms pasniegšanas ļaujiet tam nedaudz atdzist. Labu apetīti!

P.S. Jūs varat pagatavot šo pīrāgu ar kefīru, nevis rjaženku. Tas izrādīsies tikpat garšīgs un smaržīgs! Ja vēlaties, vaniļas cukura vietā pievienojiet mīklai kanēli un riekstus. Tad ēdiens dzirkstīs ar pilnīgi jaunām krāsām.

Arī interesanti: Kā sasaldēt kabačus ziemai, lai tie neatšķirtos no svaigiem. Vienkāršs meistarstiķis!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment