Attēls ar zēnu pie kapa salauzīs tev sirdi, tomēr tev jāizlasa šis stāsts

2007. gada martā Vakers piedzima līdzās mirušajam brālim Vilisam. “Dzemdības bija saldsērīgas. Biju pateicīga, ka Vakers izdzīvoja, tomēr bija patiesi žēl, ka viņam nāksies uzaugt bez brāļa,” papildina Brūka.

1

Vakeram uzaugot, Brūka ievēroja, ka zēnam ir spēcīga saikne ar Vilisu. 2012. gadā viņš apciemojot sava brāļa kapu, runāja ar viņu, pastāstot par savu pirmo dienu bērnudārzā. Tagad Vakers ir deviņus gadus vecs, un viņš regulāri lūdz apciemot brāļa atdusas vietu, kā arī raksta viņam vēstules.

3

Vakers stāsta, ka bieži sapņo par brāli, un viņš zina, ka Viliss vienmēr par viņu gādā no mākoņa maliņas,” abu saikni skaidro Brūka.

Visa ģimene apciemo Vilisa kapu, tai skaitā arī Brūkas un Maikla pārējie trīs bērni – astoņus gadus vecā Džolija, četrus gadus vecais Kūpers un divus gadus vecais Braients. Viliss dzimšanas dienā vienmēr saņem balonu.

4

Lasi vēl: Divi mazi bērni tika pamesti uz neapdzīvotas salas, lai veiktu kādu dīvainu eksperimentu

Brūka un Maikls cenšas informēt cilvēkus par dvīņu asinsrites traucējumu (transfūzijas) sindromu un cer, ka medicīna attīstīsies tik tālu, lai būtu iespējams glābt pēc iespējas vairāk nedzimušo bērnu. Pāris izveidojis “TTTS fondu”, ar kura palīdzību tiek vākti līdzekļi sindroma pētniecībai un ārstēšanai.

5

Avots: viralnova.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment