Aunam – sarkans, Jaunavai – zaļš. Kādam jābūt katras zodiaka zīmes maciņam, lai tas piesaistītu naudu

Astroloģijas eksperti apgalvo, ka maciņš, kas pievilina naudu, patiešām pastāv. Tikai viena lieta – šis priekšmets katrai zodiaka zīmei ir atšķirīgs!

Piemēram, maks, kas ideāli piemērots Jaunavai, Vērsim sagādās tikai problēmas. Tāpēc pirms došanās uz veikalu, lai iegādātos jaunu maciņu, noteikti izlasi šo rakstu. Jo ir svarīgi, lai maks, kuru esi noskatījis iepriekš, patiktu ne tikai tev, bet arī planētai, kas pārvalda tavu zodiaka zīmi!

Maks, kas piesaista naudu. Iegādes rokasgrāmata

Pamatnoteikumi

Pirmkārt, atceries: tu nedrīksti ekonomēt naudu maka iegādei. Tavam makam ir  jāizskatītās glīti un izgatavotam no kvalitatīviem materiāliem. Kvītis, čekus, zīmītes labāk nēsāt kabatā – šiem “atkritumiem” nav vietas tavā makā!

Kāpēc pieredzējušas saimnieces, izvēloties siļķes, skatās zivij tieši acīs

Turklāt nekad neatstāj savu maku pilnīgi tukšu. Tajā vienmēr jābūt vismaz vienai banknotei!

Auns

Temperamentīgos Aunus pārvalda kareivīgais Marss, kuram patīk piesātināti sarkanie toņi. Bet, ja tev šī krāsa neiet pie sirds, derēs maks jebkurā košā krāsā.

Aizmirsti par vēsiem toņiem vai stingru klasiku – Marss vēlas, lai gan tavs maks, gan dzīve būtu gaiša!

Vērsis

Trīs labākās Vērša maka krāsas ir sniegbalta, zila un maigi rozā. Tomēr, tāpat kā Auna gadījumā, arī šo zodiaka zīmi pārvaldošā planēt ir gatava piekāpties.

Venera mīl greznību, tāpēc patiesībā tev derēs jebkurš maks, bet tam jābūt skaistam un dārgam.

Dvīņi

Šīs zvaigžņu zīmes pārstāvjiem ļoti ieteicams iegādāties maku maigi zaļā krāsā. Tādā veidā tu izvairīsies no sliktākajiem aspektiem, kādi piemīt Dvīņus pārvaldošajai planētai Merkuram.

Pēc okulto zinātņu ekspertu domām, maka zaļā krāsa pasargās tevi no nevajadzīgiem, spontāniem tēriņiem, kas raksturīgi Merkura ietekmei pakļautajām horoskopa zīmēm.

Vēzis

Emocionālo un trauslo Vēžu aizgādnis ir noslēpumainais, mainīgais Mēness. Attiecīgi šīs zīmes pārstāvjiem vislabāk piemērots maciņš pienbaltā, sudraba vai perlamutra krāsā. Tavs zvaigžņu patrons to noteikti novērtēs!

Lauva

Lepnās, stiprās un dāsnās Lauvas pārvalda Saule. Attiecīgi cilvēkam, kura aizgādne ir planētu valdniece, ir jābūt īpašam maciņam. Izvēlies maciņu spilgti oranžā vai spilgti dzeltenā tonī. Bet ar maka izmēru viss ir vienkārši – jo lielāks, jo labāk!

Jaunava

Jaunavas, tāpat kā Dvīņus, pārvalda Merkurs. Taču no šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem diez vai var sagaidīt spontānus tēriņus. Perfekciju mīlošo Jaunavu daba ir pavisam citāda!

Reti kurš šo zina! Kāpēc dārzs bez saulespuķēm nav dārzs: dārzniece atklāj šo ziedu neticamās spējas

Attiecīgi Jaunavas zīmē dzimušajiem ir nepieciešams maciņš, kam ir cits zaļais tonis. Maigu un piesātinātu krāsu vietā izvēlies “pabalējušos” toņus, kas lielākajai daļai cilvēku asociējas ar dolāriem. Un Fortūna tev noteikti uzsmaidīs!

Svari

Tāpat kā Vēršus, arī Svarus pārvalda Venera. Bet, ja Vērsim dominējošais aspekts ir tieksme uz greznību, tad šeit situācija ir atšķirīga. Svariem piemīt izsmalcināts, atturīgs Veneras aspekts. Tāpēc tavam sniegbaltajam, zilajam vai rozā maciņam ir jābūt tikpat estētiski patīkamam, cik praktiskam!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment