Aunam – sarkans, Jaunavai – zaļš. Kādam jābūt katras zodiaka zīmes maciņam, lai tas piesaistītu naudu

Skorpions

Bet ar Skorpioniem viss ir skaidrs. Ja Marss ir tavs patrons, tev derēs tikai sarkanā krāsa. Vienīgi, ja ugunīgi sarkanā krāsa ir vairāk piemērota Aunam, tad Skorpionam drīzāk būtu vajadzīgs tumšsarkans, asinskrāsas maks. Tad veiksme noteikti pavērsīs savu vaigu pret tevi!

Strēlnieks

Strēlnieka patrons ir Jupiters, gudrības un zināšanu simbols. Ne velti mūsu senči mēdza teikt, ka zināšanas ir vērtīgākas par zeltu! Liec aiz auss šo tautas gudrību un dodies meklēt maciņu zelta vai saulaini dzeltenā krāsā!

Lasi vēl: Ko tu pirmo ieraudzīji attēlā? Precīzs tests, kas par tevi pastāstīs vairāk nekā jebkurš speciālists!

Mežāzis

Nenogurstošos darbaholiķus Mežāžus pārvalda Saturns, neatlaidības un mērķtiecības planēta. Mežāžiem ideāli piemērots būs maks jebkurā no Saturna krāsām. Tu vari izvēlēties starp violetu, dziļi zilu vai melnu krāsu.

Ūdensvīrs

Tāpat kā Mežāzi, Ūdensvīru pārvalda Saturns. Tāpēc ieteicamās maka krāsas ir tādas pašas kā Mežāzim. Tomēr Ūdensvīra gadījumā svarīga ir arī maka forma. Mēģini izvēlēties pēc iespējas praktiskākus modeļus, jo planēta, kuras aizgādībā tu esi, uzskata, ka tev vajadzētu daudz ceļot!

Zivis

Zivju patrons ir noslēpumainais Jupiters. Bet, atšķirībā no Strēlnieka, Zivīm nav svarīgs Jupitera zināšanu aspekts, bet, gluži pretēji, tā noslēpumainības aspekts. Attiecīgi šīs zīmes pārstāvjiem ideāli piemērots maciņš būs koraļļu vai pat jūras zaļā krāsā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment