Aziātes laikam tiešām nenoveco! Paskaties uz šo Taivānas dizaineri – viņas vecums pārsteidz!

Taivānā ar sievietēm tikpat uzmanīgi kā ar vietēji ražotajām precēm – var “iegrābties”! Tev liekas, ka esi iepazinies ar jaunu sievieti, bet patiesībā ar vecmāmiņu! Šī dizainere tam ir pierādījums!

Pirmajā acu mirklī var šķist, ka šī ir jauna studente, bet patiesībā taizemiešuinterjera dizainere Lure Hsu tikko nosvinēja savu 42. dzimšanas dienu!

Viņa ir pārsteigusi neskaitāmus interneta lietotājus ar savu jauneklīgo izskatu un atklāj, ka viņas jaunības noslēpums ir uzturs – viņa dzer daudz ūdens, ēd daudz dārzeņu un uzņem vitamīnus. Lure izvairās no gaļas ēšanas un jebkura trekna vai asa ēdiena, tāpat viņa nedzer neko citu kā tikai ūdeni (ja neskaita vienu tasi melnas kafijas no rīta).

Viņa plašu ievērību ieguva pēc tam kā viņas māsa, aktrise Šarona Hsu, izlika viņu kopējo bildi sociālo tīklu lapās no Lures 40. dzimšanas dienas. Šāronas sekotāji, uzzinot viņas māsas vecumu, bija šokā. Popularitāti ieguvusī Lure televīzijā tiek dēvēta par dievieti no ledus laikmeta.

Viņa iesaka sievietēm uzņemt pietiekami daudz ūdens un mitrināt ādu – tādējādi par novecošanos nebūšot jāuztraucas. Tāpat viņa iesaka ēst veselīgi un neaizmirst par saules aizsargkrēmu pirms iešanas ārā no mājām.

Lasi vēl: Lūk kāda nozīme ir “izmēram” pēc sieviešu domām; Speciālistu viedoklis un padomi

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment