Policija, apsekojot veterināro klīniku, atrod pazemes lūku, kas atklāja kaut ko nežēlīgu!

veterinarian-double-life-1

Rūpējoties par mūsu mājdzīvnieku labsajūtu, pie pirmajām problēmām mēs vedam mīluļus pie veterinārārstiem, gluži kā mēs apmeklējam savu ģimenes ārstu.

Mēs uzticamies veterinārāsrtiem, viņu spriedumiem, paļaujamies, ka viņi parupēsies par mūsu mājdzīvniekiem.

Diemžēl tikai tāpēc, ka mums būtu jāuzticas veterinārārstiem, tas nenozīmē, ka to tiešām var darīt.

Policijai apsekojot veterināro klīniku, pamatojoties uz sūdzību Līdsas pilsētā Anglijā, atklāja kāda veterināra drausmīgo dubulto dzīvi, kurā bija iesaistīts viņa partneris un biznesa asistents.

Kārtībsargi, apsekojot īpašumu, nebija gatavi tam, ko viņi atrada, kad veterinārs Gerijs Samuels pabīdīja biroja galdu, atlocīja paklāju un atklāju lūku, kas veda uz kaut ko patiešām briesmīgu.

Lasi arī: Neticami ļauns noziegums: nežēlīgākie dzīvnieku mocītāji, kādi redzēti, saņems smieklīgu sodu

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kas tika atklāts!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Vari ticēt horoskopiem, vari ticēt kam citam. Bet – lai kaut kādu rezultātu sasniegtu, kaut kas jādara. Ja neko citu – vismaz nopērc sev loterijas biļeti.
    Pirmā iemaksa par labu auto, dzīvokļa kredītmaksājums, dāvanas tuviniekiem, ballīte ar draugiem, atvaļinājums ar ģimeni siltzemju kūrortā, varbūt studiju maksa Universitātē vai iemīļotā sporta nodarbības lielajam bērnam – tas viss ir tepat blakus. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Veiksmes pastieptajai rokai?

Leave a Comment