Policija, apsekojot veterināro klīniku, atrod pazemes lūku, kas atklāja kaut ko nežēlīgu!

veterinarian-double-life-1

Policisti atklāja ilgstoši badinātus 30 kaķus un suņus, pārklātus ar urīnu un fekāljām. Nav zināms, cik ilgi dzīvnieki jau bija pavadījuši šajā vietā. Šos dzīvniekus veterināra asistente un partnere Ročellai Makevansa esot krājusi.

Gerijs Samuels esot centies stāstīt policijai, ka dzīvnieki piederot Makevansai, nevis viņam. „Viņa nekad nebaro tos, bet vienkārši krāj,” viņš stāsta.

Diemžēl Samuels un Makevansa par nodarīto cietumā pavadīs vien nieka sešus mēnešus. Pozitīvais ir tas, ka visi atrastie dzīvnieki jau ir atraduši jaunus, mīlošas saimniekus.

Neticami, ka veterinārārsts ir spējīgs uz tādu nežēlību pret neaizsargātām radībiņām!

Lasi arī: Neticami ļauns noziegums: nežēlīgākie dzīvnieku mocītāji, kādi redzēti, saņems smieklīgu sodu

Policijas video no notikumu vietas:

https://www.youtube.com/watch?v=ZSkBt7waUrk

Avots: honesttopaws.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Vari ticēt horoskopiem, vari ticēt kam citam. Bet – lai kaut kādu rezultātu sasniegtu, kaut kas jādara. Ja neko citu – vismaz nopērc sev loterijas biļeti.
    Pirmā iemaksa par labu auto, dzīvokļa kredītmaksājums, dāvanas tuviniekiem, ballīte ar draugiem, atvaļinājums ar ģimeni siltzemju kūrortā, varbūt studiju maksa Universitātē vai iemīļotā sporta nodarbības lielajam bērnam – tas viss ir tepat blakus. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Veiksmes pastieptajai rokai?

Leave a Comment