Beidzot atklāta zinātniska formula veiksmīgam randiņam!

Atrodi viņu internetā

Pāriem, kuri iepazīstās internetā, ir par 78% lielāka iespējamība doties arī uz otro randiņu nekā tiem, kuri iepazinušies draugu lokā.

Lielākajai daļa cilvēku, kuri izmanto iepazīšanās portālus, ir nopietni nodomi atrast partneri. Tā norāda Match.com konsultante un grāmatas “Mīlestības anatomija” (Anatomy of Love) autore Ph. D. Helēna Fišere. Izmantojot iepazīšanās portālus, ir krietni jānopūlas, un lietotāji daudz strādā, lai tas atmaksātos.

Pieturies pie vakariņām

Varbūt vakariņas restorānā izklausās neoriģināli, bet tas divkāršo izredzes viņu satikt vēlreiz salīdzinājumā ar, piemēram, muzeja apmeklējumu vai pārgājienu.

Vakariņas ir ideāls variants pirmajam randiņam, jo tā var viens otru labāk iepazīt, uzskata Fišere. Jūs vairāk pievēršaties sarunai, nevis aktivitātēm.

“Sēžot viens otram pretī, uzturot acu kontaktu, klausoties otra balsī, redzot otra smaidu un to, ka viņš/a tevī ieklausās, var pa īstam iepazīt otru cilvēku,” viņa skaidro.

Vēl labākam iznākumam – aizejiet uz suši restorānu

Pētījumā atklāts, ka cilvēkiem, kuri apmeklē suši restorānus, ir par 170% lielāka iespējamība doties uz otro randiņu nekā tiem, kuri izvēlas parastu ēdienkarti.

Pētnieki bija pārsteigti par tik krasi atšķirīgiem rezultātiem, tāpēc mēģināja rast izskaidrojumu pašā ēdienā.

Fišere skaidro, ka “taukainas zivis, piemēram, tuncis un lasis satur omega 3 taukskābes, kas uzlabo asinsriti un modrību. Jūraszāles satur jodu, kas paaugstina testosterona līmeni un dzimumdziņu, bet vasabi paātrina sirdsdarbību un liek cilvēkiem nosarkt.”

Šīs fizioloģiskās izmaiņas randiņu var padarīt aizraujošāku.

Vēl kāds iemesls varētu būt tas, ka cilvēki mēdz dalīties ar suši, nevis ēd tikai no sava šķīvja, un tas rada savstarpēju saikni.

Nekavējies pārāk ilgi

Tavas izredzes doties arī uz otro randiņu sāk sarukt, ja randiņš ilgst vairāk nekā divas stundas un 15 minūtes, tā liecina Match veiktās aptaujas rezultāti. Fišere uzskata, ka tik ilgas sarunas kļūst garlaicīgas.

Tāpēc dodieties mājās, pirms iestājas nogurums. Ieplāno randiņu, kas iekļauj vakariņas un kādu dzērienu, bet tad pieklājīgi pajautā, vai drīksti viņai izsaukt taksometru vai arī pavadi līdz mājām.

 

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment