Cilvēki stāsta, ko bērnībā domāja par to, kas ir sekss. Bez smiekliem neiztikt!

 

#1

Meitenēm ir krāniņi un viņas caur tiem kakā, bet caur dibeniem čurā.

#2

Kad mans vīrs pirmo reizi redzēja erotisko filmu, viņš nevarēja saprast kā viņi panāca, ka sekss izskatās īsts. Viņš taču zināja, ka tas nevar būt pa īstam, jo puisis un meitene nav precējušies un to ir nepareizi darīt publiskā vietā. Viņš veselu gadu domāja, ka tas bija kāds filmēšanas specefekts.

#3

Esmu vienīgais bērns un nekad nebiju redzējusi locekli. Kad puiši sūdzējās, par to ka sāp viņu olas jeb “bumbas,” es iedomājos, ka loceklis ir sniegavīra formā, kas sastāv no 3 bumbām, kura ir viena par otru mazāka. Es biju pārsteigta, kad ieraudzīju kā tie īstenībā izskatās..

#4

Nezinu, kāpēc, bet es domāju, ka, ja es apprecētu savu suni, mēs radītu cilvēku-suņu hibrīdmazuli.

#5

Kad es biju apmēram 4 vai 5 gadus veca, mans brālēns man stāstīja, ka vīrietim novecojot viņa loceklis sačokurojas un pārvēršas par kāpostu. Es tam ticēju vairākus gadus, daudz ilgāk nekā tas būtu bijis normāli.

#6

Es domāju, ka orālais sekss (blow job) nozīmē uzpūst gaisu vīrieša loceklim. Es šad tad tā daru savam vīram.

#7

Piecu gadu vecumā es sāku apzināties savu ķermeni. Tomēr es nevarēju saprast priekš kam ir vajadzīga vagīna. Tā likās tik dīvaina. Tad es redzēju dokumentālo filmu par Austrāliju. Tur stāstīja par ķenguriem. Tad pār mani nāca apskaidrība– “protams! Tā ir kabata!” es domāju.  Es divas nedēļas TUR lieku iekšā mazus nieciņus, pirms mana māte to pamanīja un viņai nācās izskaidrot man pāris lietas…

#8

Seksa laikā nav iespējams mainīt pozīcijas, jo tiklīdz loceklis bija iekšā vagīnā, sekss tika aktivizēts. Tāpēc vajadzēja izvēlēties vienu pozīciju un pie tās arī pieturēties.

#9

Es domāju, ka, kad cilvēki nodarbojās ar seksu, sievietes krūšu gali ieiet vīrieša krūšu galos.

#10

Mana puiša mamma vienreiz viņam teica, ka granātābolos ir liels estrogēna daudzums, ja viņš tos ēdīs, viņam izaugs krūtis un viņa locekli saruks un nokritīs.

#11

Sievietes dzemdē cilvēku mazuļus, bet vīrieši kazas.

#12

Es domāju, ka orālais sekss nozīmē runāt par to.

#13

Es domāju, ka masturbējot var palikt stāvoklī. Katra pašapmierināšanās reize bija risks.

#14

Es esmu apgraizīts. Biju pārliecināts, ja es priekšādiņu pavilkšu pārāk tālu atpakaļ un atsegšu par daudz locekļa galviņas, tas varētu nokrist. Vienīgais, kas mani darīja kaut cik mierīgu bija iedoma, ka sēklinieki patiesībā ir rezerves galviņas, kuras var mainīt loceklim, ja es kādreiz pazaudēju pirmo.

#15

Es biju pārliecināts, ka sasniedzot noteiktu vecumu mans loceklis sarullētos un pārvērstos par vagīnu, tobrīd es biju 5 vai 6 gadus vecs. Mana māsa man to apstiprināja sakot: “Jā, man arī tāds bija, bet tad tas pārvērtās par šo, kad man palika 8 gadi.” Paldies, mās, nevaru sagaidīt, kad mans loceklis pārvērtīsies par vagīnu! Lai paātrinātu procesu es mēdzu iespiest savu locekli starp kājām un praktizēju, kā tas būtu, ja man būtu vagīna.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment