Bērniem ar šādiem vārdiem tiek atņemti sargeņģeļi: liela iespēja, ka viņus bieži vajās neveiksmes

Pasaulē, kurā katram vārdam un katrai skaņai ir nozīme, vārdam ir īpaša loma. Tie ir ne tikai identifikatori, bet arī simboli, kas var ietekmēt cilvēka likteni.

Pastāv viedoklis, ka dažiem vārdiem, šķiet, nav sargeņģeļu, un to īpašniekus vajā nelaime. Iedziļināsimies šajā mistiskajā tēmā un uzzināsim, kuri vārdi tiek uzskatīti par “neveiksmīgiem” un kāpēc.

Vārda noslēpums: likteņa atslēga

Kopš seniem laikiem cilvēki ir piešķīruši lielu nozīmi nosaukumiem. Dažādās kultūrās vārds nebija tikai skaņu kopums, bet gan īsts amulets vai, gluži pretēji, lāsts. Tika uzskatīts, ka vārds var ietekmēt cilvēka raksturu, veselību un pat likteni. Īpaši tas attiecās uz bērniem, kuru vārdi tika izvēlēti ar īpašu rūpību un uzmanību detaļām.

Kāpēc nevajadzētu dot jaundzimušajam radinieka vārdu

Vārdi, kas var radīt nepatikšanas

Starp daudzajiem vārdiem, kas, pēc māņticīgo cilvēku domām, var nest nelaimi, izceļas vairāki. Šeit ir daži no tiem:

Anna – šis vārds, neskatoties uz tā popularitāti un eifoniju, bieži vien ir saistīts ar sarežģītu likteni. Tiek uzskatīts, ka sievietes ar šo vārdu var saskarties ar grūtībām personīgajā dzīvē un karjerā.

Ivars – ir viens no visizplatītākajiem vārdiem, taču to apņem arī daudzas māņticības. Tiek uzskatīts, ka tie, kuriem ir šis vārds, var būt pakļauti biežām slimībām un nelaimēm.

Marija ir vārds, kas saistīts ar tīrību un laipnību, tomēr tiek uzskatīts, ka tā īpašniekiem var rasties grūtības ģimenes dzīvē.

Aleksejs – šis vārds tika iekļauts arī “neveiksmīgo” sarakstā. Viņi saka, ka vīrieši ar šo vārdu bieži var saskarties ar nodevību un maldināšanu.

Katrīna ir vārds, kas saistīts ar diženumu un spēku, tomēr, pēc māņticīgo domām, tā īpašnieki var saskarties ar grūtībām personīgajā dzīvē un karjerā.

Lasi vēl: Eksperts atklāj, kāpēc darba intervijās piedāvā kafiju – tas var atklāt daudz par tevi

 

Kāpēc vārdi var būt neveiksmīgi?

Ir vairākas teorijas par to, kāpēc daži vārdi tiek uzskatīti par neveiksmīgiem. Viens no tiem ir saistīts ar vēsturiskiem notikumiem un slavenām personībām, kuras nesa šos vārdus. Ja cilvēks ar noteiktu vārdu ir kļuvis slavens ar savām neveiksmēm vai traģisko likteni, šis vārds var iegūt negatīvu reputāciju.

Vēl viena teorija ir saistīta ar fonētiku un vārda skanējumu. Tiek uzskatīts, ka noteiktas skaņu kombinācijas var izraisīt negatīvas vibrācijas, kas piesaista nepatikšanas un nelaimes.

Kā pasargāt bērnu no nelaimēm?

Ja ticat vārdu spēkam un vēlaties pasargāt savu bērnu no iespējamā kaitējuma, ir vairāki veidi, kas var palīdzēt:

Vārda izvēle ar pozitīvām nozīmēm: Mēģiniet izvēlēties vārdus, kuriem ir pozitīva nozīme un asociācijas. Piemēram, nosaukumi, kas nozīmē “laime”, “veiksme” vai “aizsardzība”.

Lasi vēl: Mēness kalendārs dārzkopjiem no 19. līdz 25. augustam: kas obligāti jādara

Apelācija pie tradīcijām: Dažās kultūrās pastāv tradīcija dot bērnam otro vārdu, kas kalpos kā aizsardzība pret ļaunajiem spēkiem.
Lūgšana un amuleti: neatkarīgi no vārda, lūgšana un amuleti var nodrošināt papildu aizsardzību jūsu bērnam.

Lasi vēl: Kāpēc nevajadzētu dot jaundzimušajam radinieka vārdu

Ticība vārdu spēkam ir tikai viena no daudzajām māņticībām, kas pastāv mūsu pasaulē. Tomēr, ticot vai nē, ir svarīgi atcerēties, ka cilvēka liktenis ir atkarīgs ne tikai no viņa vārda, bet arī no viņa darbībām un izvēlēm. Ļaujiet saviem bērniem būt laimīgiem un aizsargātiem neatkarīgi no viņu vārda.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment