Bezkontakta jaka- kas tas par “dzīvnieku” un ko tas ēd?

Bezkontakta maksājumu integrēšana viedtālruņos (un viedpulksteņos) ir diezgan loģiska – tā ir vienkārša, parocīga un ietaupa laiku, kad tev kaut kas jāatrod un jāizvelk no maka. Bet ja nu šī tehnoloģija tiktu iestrādāta tavā apģērbā?

Skotu apģērbu darinātāji Lyle&Scott, sadarbībā ar Barclaycard ir radījuši kaut ko, ko viņi sauc par pasaulē pirmo bezkontakta jaku, stilīgi melnu vai tumši zilu kokvilnas jaku, kuras piedurknes atlokā iestrādāts bPay čips.

Lyle&Scott ir pelnījuši papildus punktus par to, ka viņiem izdevies apiet neglītuma lamatas, kuras parasti izdodas iekrist lielai daļai dizaineru, kas strādā ar revolucionārām tehnoloģijām, dotajā brīdī viņu radītais apģērbs izskatās labi. Lielākā daļa tehnikas/modes sadarbības ražojumu izskatās kā neveiklas nākotnes vīzijas; masīvas, brīvas un ārkārtīgi nestilīgas.

bez kontakta2

Klientu acīs nav svarīgs tas, cik lietderīgs vai inovatīvs ir apģērbs, viņi skatās uz to, vai šādu apģērbu var nēsāt – ja tas izskatās briesmīgi, viņi vienkārši to nenēsās. Lēnā adaptācija pie lieliem viengabalainiem viedpulksteņiem ir populārs pierādījums.

Jebkura Apvienotajā Karalistē reģistrēta Visa vai MasterCard debeta vai kredītkarte var tikt sasaistīta ar čipu, lai veiktu maksājumus, kā arī to iespējams veikt ar aplikācijas vai interneta palīdzību.

Bezkontakta jakas cena šobrīd ir 150 Apvienotās Karalistes mārciņas (210 Eiro), kas nav lēti. Bet, šī tehnoloģija pārstāv pozitīvu, estētisku soli uz nākotnes tehnoloģiju un modes dizaineru partnerībām, un mums par to jābūt pateicīgiem.

Avots: telegraph.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment