“Biezas un sulīgas dilles no jebkuras šķirnes”: tikai 1 spēcīgas augšanas noslēpums un daži triki, kas jāievēro kopšanā

Daudzi mani draugi vienbalsīgi saka, ka dilles ir vieglāk un vienkāršāk nopirkt tirgū, nekā pašam audzēt dārzā un tērēt daudz laika un pūļu šim nepateicīgajam darbam.

Un tas neskatoties uz to, ka lielākajai daļai cilvēku tas aug pašsējot. Bet šis raksts būs tieši par biezu un sulīgu diļļu audzēšanu zaļumiem, nevis lietussargiem, kuru mums visur ir pārpilnībā. Protams, tam ir viltības.

Esmu spītīga meitene un vienmēr sasniedzu savus mērķus, tostarp audzēju dilles. Un cik smaržīgi tas man aug! Visu kaimiņu skaudība. Protams, es jau vairākus gadus strādāju pie šādas diļļu ražas – izmēģināju dažādas sēklas, eksperimentēju ar dažādām audzēšanas metodēm. Un es dalīšos ar jums dažos svarīgākajos punktos un dzīves no personīgās pieredzes.

Pamatnoteikumi, kurus ievēroju, audzējot dilles:

Pirmkārt

Diļļu sējai jāizvēlas atklāta un saulaina vieta, es pat teiktu, saulaina dobe, jo ēnā dilles aug ļoti slikti – aug tikai tievi zāles stiebri un pat dzeltenā krāsā, var. no šādām dillēm negaidiet nekādu garšu vai aromātu.

Natālija ātrāk atgriezās no darba, bet dzīvokļa dušā viņa pārsteidza nepazīstamu sievieti; Par galarezultātu Pļavniekos runāja vēl ilgi

Otrais

Diļļu sēklas vislabāk iesēt pavasarim pirms ziemas. Šī metode ir laba, jo, kamēr sniegs kūst, sēklas ir piesātinātas ar mitrumu un, kamēr augsne vēl ir mitra, tās ātrāk dīgst. Sēklas, protams, var sēt pavasarī, bet tad dārza gulta būs jālaista biežāk, un ar ziemāju sēju tas nemaz nav vajadzīgs, pirms parādās asni.

Galvenie padomi gan tik sekos!

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pašus galvenos trikus un padomus

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment