“Biezas un sulīgas dilles no jebkuras šķirnes”: tikai 1 spēcīgas augšanas noslēpums un daži triki, kas jāievēro kopšanā

Trešais

Dilles ir gaismas mīlošs augs, tāpēc sējot sēklas nav jākaisa ar augsni. Vienīgais, ja baidies, ka tie izlidos, tad vari tos nedaudz apkaisīt ar zemi. Visbiežāk daru tā: kad dārzs ir uzarts, paņemu sauju un izkaisu pa sev vajadzīgo dobi. Un, kad tas uzdīgst, es to savācu ķekaros.

Lasi vēl: Mans veids, kā pagatavot zemeņu ievārījumu, lai ogas sanāktu kā marmelāde. Es to daru jau daudzus gadus

Ceturtais

Reta piezemēšanās. Lai dilles labāk krūmos, tās jāatšķaida līdz 10 cm starp augiem. Tad būs dilles! Es audzēju spēcīgus krūmus ar 20 cm garām un 15 cm platām lapām. Smaržīgs, garšīgs, gaļīgs.

Diļļu spēcīgās augšanas galvenais noslēpums

Šī ir augsne. Pareiza augsne ir viens no diļļu audzēšanas pamatnoteikumiem. Šis augs mīl auglīgu augsni, pretējā gadījumā jūs varat sastapt nevis skaistus un kuplus zaļumus, bet gan dzeltenus iegarenus stublājus.

Augsnei jābūt irdenai, lai auga saknes varētu iedziļināties zemē. Gadās, ka rudenī, sakopjot dārzu, ar dakšiņu vai lāpstu izroku diļļu saknes – tik kuplas un garas izaug.

Lauvām lieliska diena, bet Jaunavai jādomā par finansēm; Dienas horoskops 16. jūnijam visām Zodiaka zīmēm

Lai dilles izaugtu biezas un sulīgas, tām nepieciešama dobe, kas apaugļota kā gurķiem, tas ir, ļoti auglīga. Tad no 1 kv.m. Novāciet vairāk zaļumu un nekavējoties ievērojiet spēcīgu augšanu.

Lasi vēl: Vairs nevalkājos ar bļodiņām pa trim dienām, vārot un atdzesējot: rādu, kā aprikožu ievārījumu vāru 20 minūtēs (lieliski glabājas skapī)

Ievērojiet manus noteikumus par diļļu audzēšanu, un jūs iegūsiet lielisku ražu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment