Pirms mīklas gatavošanas olas iepriekš izņemam no ledusskapja, tām ir jābūt istabas temperatūrā. Tas ir nepieciešams, lai olas varētu labi sakult un biskvīts būtu mīksts un gaisīgs.
Olas sakuļam ar cukuru līdz augstām un biezām putām, tad lēnām pievienojam miltus un visu kārtīgi sakuļam, pievienojam cepamo pulveri.
Cepam 180 grādos cepšanas veidnē. Jāielāgo, ka cepšanas procesā nedrīkst vērt vaļā cepeškrāsns durvis, lai biskvīts nesaplaktu. Vislabāk ir atvērt durvis 15 minūtes pēc cepšanas sākuma un pārbaudīt gatavību. Pēc cepšanas atstājam biskvītu cepeškrāsnī ar aizvērtām durvīm vēl 15 minūtes, lai tas pilnībā sasniegtu gatavību.
Pēc tam, kad esam izņēmuši biskvītu no cepeškrāsns un to atdzesējuši, sagriežam biskvītu trijās ripās, kuras pēc tam pārziedīsim ar krēmu.
Sajaucam visas krēma sastāvdaļas un vārām uz lēnas uguns līdz sabiezē. Kad pildījums ir nedaudz atdzisis, pievienojam sviestu un visu kārtīgi samaisām; var nedaudz sakult ar mikseri.
Lai pagatavotu glazūru, sajaucam visas sastāvdaļas un vārām uz lēnas uguns līdz biezai konsistencei. Kad maisījums ir nedaudz atdzisis, pievienojam sviestu.
Veidojam torti, katru kārtu pārziežam ar krēmu, virsū lejam glazūru. Lai biskvīta kārtas labi sasūktos ar krēmu, ieliekam torti ledusskapī uz vairākām stundām.
Lasi arī: Mūžībā devusies filmas “Rocky Balboa” leģenda
VIDEO (kā pagatavot):
Izmēģini arī tu šo brīnišķīgo gardumu! Priecīgu našķošanos!