Bokseris Mairis Briedis dalījies ar ļoti interesantu ziņu, kura uzrunā daudzus iedzīvotājus

Bokseris Mairis Briedis dalījies ar ļoti interesantu ziņu un šī informācija raisījusi dažādas pārdomas starp daudziem iedzīvotājiem. 

Bokseris Mairis Briedis, kurš nesen beidzis savu karjeru, sociālajos tīklos ir dalījies ar vēstījumu, uzrunājot ikvienu, kuru interesē sportiskās aktivitātes.

Briedis paziņo, ka viņam ir ideja organizēt atklātos treniņus Grīziņkalnā, lai veicinātu cilvēku interesi par sportu un aktīvu dzīvesveidu.

Viņš aicina pievienoties gan potenciālos interesentus, gan dalīties ar viņa uzaicinājumu, lai tas sasniegtu pēc iespējas plašāku auditoriju un pasākums kļūtu populārs.

Viņš skaidro, ka viņam ir iecere rīkot atklātos treniņus katru sestdienu Grīziņkalnā, lai visus apvienotu ap sportu un aktīvu dzīvesveidu. Tā būs lieliska iespēja gan bērniem, vecākiem, pieaugušajiem, gan pusaudžiem satikties, sportot un kopā pavadīt laiku, uzskata Briedis.

Atgādināsim, ka pavisam nesen Briedis savus atbalstītājus pārsteidza ar kādu ziņu..

Lasi vēl: Ārzemju sinoptiķi brīdina par spēcīgām lietusgāzēm un virpuļviesuļa iespējamību Austrumeiropā; zināma arī situācija Latvijā

Latvijas bokseris Mairis Briedis paziņojis par boksera karjeras beigām.

Sportam viņš ir veltījis 25 gadus. Šajā laikā Briedis kļuva par vienu no pasaules labākajiem bokseriem, trīs reizes izcīnot pasaules čempiona jostu pirmajā smagajā svarā un uzvarot Pasaules Boksa supersērijā.

Pēc karjeras beigām Briedis sola palikt sportā, palīdzot jaunajai bokseru paaudzei un daloties ar savu pieredzi. Viņš vēlas iedvesmot citus sekot saviem sapņiem, uzsverot, ka ar neatlaidību un aizrautību ir iespējams sasniegt lielus mērķus.

Briedis sāka savu sportista karjeru 1999. gadā, bet profesionālajā sportā viņš piedalās kopš 2009. gada, kļūstot par vienu no pasaules vadošajiem bokseriem pirmajā smagajā svarā un vienu no pazīstamākajiem Latvijas sportistiem.

Par viņa pēdējo profesionālo cīņu kļuva šī gada maijā Saūda Arābijas pilsētā Rijādā notikusī cīņa ar Austrālijas bokseri Džeiju Opetaiju par IBF pasaules čempiona titulu pirmajā smagajā svarā, kur uzvaru izcīnīja austrālietis.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment