Bordelim nākas nopirkt otru seksa lelli – tu neticēsi, kas notika ar pirmo!

Fanija ir 1,55m gara un sver 38kg – viņa ir slaida (bet pareizajās vietās formīga), gaiša blondīne, kura pakļaujas ikvienai nomnieka vēlmei, klusējot, neiebilstot un nenosodot. Kā izrādās, vietējiem vīriešiem Fanijas aprises un pakļāvīgā daba patīk tik ļoti, ka viņa ir izkonkurējusi bordelī strādājošās sievietes!

Lai iznomātu Faniju, ir jāgaida rindā vairākas dienas un kavalieri ir gatavi gaidīt. Viņas “pierakstā” nav tukšu vietu, tāpēc, ņemot vērā Fanijas lielo slodzi, viņai ir iegādāts papildspēks – vēl viena seksa lelle. Par bordelī strādājošām sievietēm tik lielu interesi vīrieši gan neizrāda – uzzinot par šo fenomenu, arī citi bordeļi steidz iepirkt lelles.

Psihologs Gertijs Sengers uzskata, ka vīrieši izrāda lielāku interesi par seksa lellēm, jo ar lellēm seksuāli var darīt visu, kas ienāk prātā un viņas to nespēj nosodīt vai pret to iebilst. Tai pat laikā psihologs uzskata, ka šī ir tikai tendence, jo viņš prognozē, ka sekss ar lellēm ātri apniks, par cik jebkuram vīrietim pilnvērtīgu seksuālo baudu sagādā redzēt sievietes reakciju uz notiekošo, kā arī saņemt viņas iesaisti dzimumaktā.

Lasi vēl: Spēj uzturēt vieglu sarunu un nekad nesaka “nē” seksam – mākslīgā intelekta seksa lelles pārņem industriju!

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment