Borščs ziemai, kas mūsu ģimenē “aiziet uz urrā”; Iekonservēju veselas 100 burkas un grasos pagatavot vēl tikpat

Iepriekš notīru pupiņas, izmērcēju un vāru, līdz tās ir mīkstas. Tad pievienoju pupiņas katlā ar pārējām sastāvdaļām. Kārtīgi samaisu un pievienoju etiķi. Pieberu sāli pēc garšas un pēc uzvārīšanās vāru vēl 5 minūtes.

Liela katla dibenā ievietoju dvieli, uz tā lieku burkas un apleju ar ūdeni. Sākot no ūdens vārīšanās brīža, burkas sterilizēju 10 minūtes.

 

Gatavo maisījumu leju sterilizētajās burkās. Cieši aizskrūvēju vāciņus, apgriežu burkas otrādi, aptinu ar dvieļiem un atstāju, līdz tās pilnībā atdziest.

Lasi vēl: Kāpēc es vedu Koka-kolu uz vasarnīcu litriem, bet nevienam to nedodu dzert?

Tas arī  viss, mūsu lieliskais boršcs ziemas krājumiem ir gatavs! Labu apetīti!

Negaidītus, bet iepriecinošus jaunumus pavēstī viena no populārākajām latviešu grupām “bet bet” (video)

Sastāvdaļas:

2 kilogrami tomātu;

500 grami bulgāru piparu;

500 grami biešu;

2 burkāni;

2 lieli sīpoli;

5 ķiploku daiviņas;

200 grami pupiņu;

1 ēdamkarote bazilika;

1 tējkarote paprikas pulvera;

½ tējkarote maltu melno piparu;

3 ēdamkarotes cukura (pēc garšas);

2 ēdamkarotes eļļas;

2 tējkarotes sāls (pēc garšas);

3 ēdamkarotes 6% ābolu etiķa.

Kā pagatavot plānas un gardas kartupeļu pankūkas – mans jaunais recepšu atradums

Ja tev noderēja šī recepte, atzīmē rakstu ar “patīk” un dalies ar to sociālajos tīklos! Priecāsimies arī par taviem komentāriem!

 

Leave a Comment