Briesmīgākais randiņa stāsts: skaistulei nācās somiņā slēpt kaut ko ŠĀDU

c c c c d

Šai vietnes Twitter lietotājai ar niku misunderstood worm pieder asprātīgs profils, kurā viņa plublicē savas dzīves detaļas un skaistas pašbildes.

Nesen saviem lasītājiem viņa pastāstīja citādāku stāstu: stāstu par šausmīgu pirmā randiņa pieredzi ar patīkamu cilvēku, kuru sabojāja viena lieta, ko sievietei nācās ielikt savā somiņā.

Stāsts sākas šādi:

Man ir stāsts, ko jums pastāstīt. Tas ir par manām kakām.

Tātad, vakar es biju uz randiņu ar vīrieti, kurš mani nesen pārtikas veikalā uzaicināja uz satikšanos. Viss gāja labi. Es devos viņam līdzi uz viņa mājām.

Es esmu pašpārliecināta un mierīga sieviete. Tāpēc es jutos komfortabli, nokārtojoties viņa tualetē “pa lielam”. Tā bija kļūda. Viņa tualetes podam nevarēja nolaist ūdeni. 

Lai uzzinātu, kas notika tālāk, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">murgs</cite>

    Otrreiz aizejot uz tualeti viņa vienkārši ar TO paciņu aizdambēja podu.

  • <cite class="fn">https://goo.gl/ytXa5A</cite>

    Par šo varētu uzņtmt šausmu filmu. “Based on true story” 🙂 Šobrīd darbojos loteriju lauciņā – savācamies grupa, pa visiem vienam, liekam likmes, sadalām guvumu. Miljoni nenāk, bet dzīvošanai patīkami pietiek. Pagaidām, esmu pārliecināts, šis ir efektīvākais ieguldījumu veids gan pēc patērētā laika, gan pēc ieguldījuma un ieguvuma attiecības. Kā jebkurā jomā, kur iet “pārāk labi”, ļoti ticami, ka organizatori drīz sindikātus aizliegs, jo mūsu laimesti ir viņu neiegūtā peļņa. Pie loto brokera, kura pakalpojumus izmantojam, joprojām darbojas akcija, ka vienu biļeti iedod bez maksas. Otru dabūšu es kā ieteicējs, ja nāksi reģistrēties no manas saites. Klasiska “win-win” situācija, kurā abi nopelna.

Leave a Comment