Sastāvdaļas
500 grami kausēta siera
1 burka (0,5-1 L) marinētu papriku
500 grami vārītu burkānu
200 grami marinētu gurķu
1 sīpols
4 vistas olas
150 grami majonēzes
sāls un melnie pipari pēc garšas
svaigi garšaugi – pēc izvēles
2 mēslojuma receptes, kas pasargās tomātus no vēlīnās puves un nodrošinās brangu ražu
Pagatavošana
Kausēto sieru sagriež strēmelītēs. Marinētu piparu sagriež strēmelītēs.
Vāra burkānus līdz mīkstam, tad sagriež kubiņos.
Sālītos gurķus sagriež kubiņos.
Smalki sagriež sīpolu.
Vāra olas, nomizo un sagriež kubiņos.
Bļodā apvieno visas sasmalcinātās sastāvdaļas: sieru, marinētu papriku, burkānus, gurķus, sīpolus un olas. Salātiem pievieno majonēzi, sāli un melnos piparus.
Visas sastāvdaļas rūpīgi sajauc, rūpīgi samaisa. Liek salātus bļodā.
Dekorē ar svaigām dillēm vai pētersīļiem un pasniedz salātus.
Tevi noteikti interesēs
- Vīramāte apvainojās un nosauca mani par izlutinātu, jo atteicos ēst viņas ēdienu – bet kā vispār ko tādu var ēstby Rinalds Bergmanis
- No šī gada aprīļa mazajos Latvijas veikalos obligāti ir jābūt pieejamai šādai opcijai visiem klientiemby Sandra Ločmele
- “Vajadzēja četras dienas, lai no tā visa atietu”: dziedātājs Lauris Reiniks pastāsta par jaunumiem, kam “izgājis cauri”by Laura Blūma