Brīnumbērns! Viņas vecāki ir melnādainie, bet viņa pati…

19_07_2010 - 19.27.45 - SUN - PSN_9_WHITE_BABY.jpg

Pirms vairākiem gadiem pasaulē notika brīnums: pārim, kur gan māte, gan tēvs ir melnādainie, piedzima baltādaina meitenīte ar zilām acīm (attēlā). Pēc tēva sacītā: “Esmu pārliecināts, ka viņa ir mans bērns…tikai nezinu, kādēļ viņa ir balta.” 

Pie tam, ģenētikas eksperti apstiprināja, ka šis bērns nav albīns. Tātad viņa vienkārši bija brīnums. Lai arī meitenītes vecākais brālis un māsa abi bija melnādainie. 

Šis bija pavisam neparasts gadījums, jo ne meitiņas tēvam, ne mātei ģimenē nav bijušas jauktas rases. Bet, ja tā būtu bijis, tas pavisam noteikti kalpotu par izskaidrojumu. 

Viņas tēvs Bens teica: “Viņa tāpat neizskatās pēc albīna – ne pēc tāda, kādus esmu redzējis Nigērijā un grāmatās. Viņa vienkārši izskatās pēc vesela baltādaina bērniņa.” Tāpat arī viņas mati ir diezgan neparasti – gari, lokaini un blondi – pat daudziem normālajiem baltādainajiem bērniem tādu matu nav. Labākais izskaidrojums šajā lietā ir bijis – mutācija. 

Tomēr, lai arī kāda būtu viņas ādas krāsa un lai arī cik dīvaini nešķistu šāds iznākums, vecāki viņu mīl tikpat ļoti, cik pārējos bērnus. Dzīvē gadās visādi brīnumi!

 

Avots: www.allghanadata.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment