“Brīnumu lauks” vadītājs Leonīds Jakubovičs pieprasa skaidrot, kur pazudusi viņa nauda

Populārā Krievijas TV raidījuma  Brīnumu lauks  vadītājs Leonīds Jakubovičs pievienojās zvaigžņu vispārējam sašutumam un pieprasa Krievijas varas iestādēm paskaidrojumu, kāpēc pēc gandrīz 60 gadu darba pieredzes viņš saņem tikai 23 tūkstošu rubļu (aptuveni 260 eiro) pensiju.

Lasi arī: Dmitrijs nejauši izraka vecu lādi un dalījās savā atklājumā ar pasauli

Es, tāpat kā daudzi cilvēki, ar kuriem es runāju, nevaru saprast, kas patiesībā notiek. Es strādāju kopš 1962. gada. Es strādāju kopš 1961. gada, un visu šo laiku valsts no manis ir atskaitījusi naudu.

Es domāju, ka 13 procenti tiek pensijai. Tātad, kur palika mana nauda? ” – viņš ir sašutis.

“Ja saskaita, cik daudz esmu atlicis šajā laikā, tad ar manu dzīvi nepietiks, lai izmantotu šo naudu. Es nekad nevarēju saprast, ko tas nozīmē – pensiju fondā nav naudas. Visiem no algas tiek atņemti 13 procenti. Nu, ko tad? To es nevaru saprast. Protams, tas viss ir skumji, ”sašutis ir Jakubovičs.

Viņš atzina, ka pensiju netērē ne uz ko, bet uzkrāj savā kontā. Viņam ir jāstrādā, lai uzturētu ģimeni. Jakubovičam būs jāaudzina mazmeita un kā arī jāpalīdz meitai. Raidījuma vadītājs uzsvēra, ka viņa līdzekļi būs noderīgi mantiniekiem. “Es uzskatu, ka šo problēmu ar mazajām pensijām nevar atrisināt,” viņš skumji sacīja.

Iepriekš daudzas slavenības sūdzējās par trūcīgajiem maksājumiem. Daudzi atzīmēja, ka viņiem būtu bijis vēl grūtāk, ja nebūtu bijuši dažādas papildus piemaksās par panākumiem kultūrā no vietējām pašvaldībām.

Bet tieši uz Leonīda Jakuboviča vārdiem nolēma atbildēt senators Valērijs Rjazanskis. Viņš teica, ka “Brīnumu lauka” vadītājam nevajadzētu sūdzēties par viņa 23 tūkstošu rubļu pensiju. Kā atzīmēja Federācijas padomes loceklis, mākslinieki varēja klusēt, jo par nepelnīti mazu pensiju varot sūdzēties tikai tie, kas strādā.

Lasi arī: Es sāku audzināt savus bērnus kā Keita Midltone, un tagad mana ģimene ir teju pilnībā mainījusies

Atbilde nebija ilgi gaidāma. Jakubovičs atzīmēja:

Ļaujiet viņam to pateikt man acīs. Ja viņam būtu tāda pensija kā viņa alga, tad jau viss būtu kārtībā, “- teica televīzijas raidījuma vadītājs.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment