Briti melš, ka Keita Mildtone nav nemaz tik jauka – lūk ko viņa negaidīti izdarīja ar savu asistenti

Britu presei jauns sarunas temats – iespējams Keita Midltone neesot nemaz tik jauka, kā viņas izveidotais tēls. Pēdējais iemesls karstajām runām – viņa bez iepriekšēja brīdinājuma atlaidusi savu asistenti, kura pie Keitas strādāja daudzus gadus. 

Kas šo faktu dara īpaši pārsteidzošu – Keitas asistente bija paņēmusi atvaļinājumu, lai dotos kāzu ceļojumā.

 

Sievietes vārs ir Sofija Agnjū – viņai ir 32 gadi, un viņa bija K. Midltones  kursa biedrene mākslas skolā. Viņa par savu atlaišanu esot šokā! 

Lasi arī: Meganas Mārklas un Keitas Midltones savstarpējai konkurencei esot pienācis gals

Kopumā par Keitas asistenti viņa nostrādāja 7 gadus. Viņa ir tā sieviete, kura Keitas un Viljama ceļojumos bieži redzama fonā nesot Keitas mantas (apģērbu utt)!  Nokļūšana paparaci kadros gan netraucēja viņi labi darīt savu darbu.

“Sofija  ilgi strādāja pie Keitas. Viņa tiešām ļoti mīlēja šo darbu un upurēja savu privāto dzīvi šī darba dēļ. Viņai nekad neatteica darīt arī  “melnos darbus,” – laikrakstam “Daily Mail” saka Sofijas draugi.

 

Privātās asistentes atlaišanas faktu apstiprināja arī karaliskās ģimenes oficiālie pārstāvji. Kā ziņo avots, Sofija tika atlaista no darba “karalisko ģimeņu saimniecību dalīšanas” rezultātā. Par to, ka viņa tiek atlaista, sieviete uzzināja pēc tam, kad atgriezās no sava kāzu ceļojuma.

Kāds ir patiesais Sofijas atlaišanas iemesls? Ne Keita, ne princis Viljams par to vēl nav snieguši nekādus komentārus.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment