Būs jāpierāda savas komunikācijas un saskarsmes spējas! Horoskops 9. jūnijam

Šodien daudz būs atkarīgs no saskarsmes spējām – emocijām, vārdiem un pat ķermeņa valodas. Diena ir veiksmīga praktiskām lietām, piemēram, mājas kārtošanai, frakta portāls la.lv.

Sliktas sekas radīs tādas pazīmes kā nespēja koncentrēties, iesaistīšanās interešu konfliktos, nespēja ieklausīties citu viedoklī. Dažiem cilvēkiem riskanta diena ar sliktu pašsajūtu un emocionālo pārslodzi. Šodien nedrīkst ļauties avantūrām un spontāniem naudas tēriņiem!

 

Auns

Nav izslēgts, ka dažiem Auniem dažādās situācijās šodien gaidāma teju vai bezizeja. Ļoti nepiemērota diena, lai parakstītu līgumus un jebkādus dokumentus. Nav vēlams pat uzsākt sarunas par konkrētiem projektiem. Jebkurā gadījumā izrādi diplomātiju un nekrīti panikā, ja kaut kas nenotiek tā, kā iecerēts.

Vērsis
Visīstākais laiks, lai pievērstos sadzīviskām ķibelēm: sakārtot māju un izsviest ārā lieko. Nav labvēlīgs laiks mācībām un intelektuālam darbam.

Dvīņi
Uz likteņa dāvanām šodien cerēt nevajadzētu. Azartspēles būs ļoti neveiksmīgas (ja tu par to domā). Nedrīkst šodien iesaistīties nekādās avantūrās, kas skar finanses!

Vēzis
Tevi pārpildīs enerģija. Būs ļoti veiksmīga sadarbība ar ārzemniekiem, veiksmīgi arī tālāki braucieni. Izvairies no kritiskām piezīmēm par apkārtējiem, viņi to var nesaprast.

Lauva
Tev šodien gribēsies visus pamācīt, taču neviens tevī negribēs īsti ieklausīties. Ja tu uzstāsi uz to, gaidāmas vētrainas scēnas.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pārējo zīmju prognozi

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment