CSDD beidzot ievieš vēl nebijušu iespēju

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) paziņojusi par līdz šim vēl nebijušas iespējas ieviešanu Latvijā lielākajā tehniskās apskates stacijā Rīgā, Antenas ielā 2, portālam “LA.lv” pastāstīja CSDD pārstāvji.

Pilnveidojot klientu apkalpošanu un izvērtējot daudzu autovadītāju vēlmes, beidzot arī tehniskās apskates stacijā Rīgā, Antenas ielā 2, tiek ieviesta vēl nebijusi iespēja – elektroniski pierakstīties tehniskajai apskatei.

Tiesa, sākotnēji šis pakalpojums klientiem būs pieejams tikai svētdienās, taču CSDD vērtēs iespējas šo pakalpojumu ieviest arī pārējās dienās. Pierakstīties tehniskajai apskatei var CSDD e-pakalpojumos.

Līdz ar to Antenas ielas 2 tehniskās apskates stacija, kas ir Baltijā lielākā, pievienojas to staciju sarakstam, kurā pieejams elektroniskais pieraksts.

Būtiski, ka šis pakalpojums autovadītājiem samazinās pavadīto laiku tehniskās apskates veikšanai, prognozē CSDD.

Klientam nepieciešams CSDD e-pakalpojumos pieteiktajā laikā ierasties uz tehnisko apskati un CSDD kasē saņemt kārtas numuriņu. Numuriņš ir jāsaņem arī gadījumā, ja e-pakalpojumos pirms tam būs veikti visi maksājumi par tehnisko apskati.

Iepriekšējo pierakstu var veikt uz nākamo, kā arī turpmākajām svētdienām.

CSDD Antenas ielā 2 piedāvā veikt tehnisko apskati transportlīdzekļiem ar pilnu masu līdz 3500 kg arī svētdienās no plkst.8 līdz plkst.16. Lai paātrinātu tehniskās apskates procesu, ir iespējams jau savlaicīgi veikti visus maksājumu e.csdd.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment