Dārzeņu salāti “Desmitnieks”, kurus var gatavot arī ziemā; Tikai žēl, ka tos neatklāju ātrāk

4. Tad pievienojiet dārzeņiem ķiplokus un etiķi. Visu samaisiet un vāriet vēl 5 minūtes.

5. Noņemiet katlu no uguns, salātus lieciet sterilizētās burkās. Aizvākojiet burkas, apgāziet otrādi, sasedziet un atstājiet, lai burkas atdziest.

6. Ja gatavošanas laikā manāt, ka šķidruma ir par maz, varat pieliet nedaudz ūdeni. No minētā produktu daudzuma sanāk 10 puslitra burciņas vai 5 litra burkas. Neaizmirstiet kārtīgi iztīrīt burkas un vākus.

Neierasti gards kūkas salikums ar kokosriekstiem vien 30 minūtēs

Un tas būtu arī viss. Varbūt sākumā pirmaja reizē liksies, ka tas paņem mazliet vairāk laika, lai šos salātus pagatavot, taču es jau pie otrā piegājiena izdarīju visu salīdzinoši ātri un tiešām visu iegaumēju galvā, kā pa soļiem visu vajag darīt.

 

Sastāvdaļas:

  • Baklažāni 10 gab.
  • Tomāti 10 gab.
  • Paprika 10 gab.
  • Sīpoli 10 gab.
  • Piparu graudi 10 gab.
  • Eļļa 1 glāze
  • Cukurs 100 g.
  • Sāls 2 ēdamkarotes
  • Etiķis 3 ēdamkarotes
  • Ķiploki 10 daiviņas

Salātiņi būs patiešām garšīgi visai ģimenei un izcelsies gan siltos, gan aukstos mēnešos, piedāvājot atsvaidzinošu un vēlamu ēdienu dažādām garšas vēlmēm. Ceru, ka šie salāti kļūs par iecienītu ēdienu jūsu mājās, piešķirot katrai maltītei īpašu garšu un prieku. Lai jums izdodas sagatavot šos gardos salātus un izbaudīt katru kumosu!

 

 

Leave a Comment