Sagriežam kubiņos marinētus gurķus un vārītas olas. Liekam salātu bļodā. Pievienojam sasmalcinātus ķiplokus un svaigas dilles.
Pieberam piparus, pievienojam majonēzi un labi samaisām. Lai salāti būtu diētiskāki, majonēzes vietā varam izmantot saldo krējumu, pievienojot tam nedaudz sinepju.
Starp citu, es nelieku pie salātiem sāli, dodot priekšroku sāļajai garšai, ko rada gurķi un vista. Bet tas ir atkarīgs no tavas kulinārās gaumes.
Šie salāti ir lieliski! Viegli, piesātināti un garšīgi! Ja sastāvdaļas sagatavosi iepriekš, piemēram, iepriekšējā dienā novārīsi vistas fileju un olas, tad gatavošana aizņems tikai 10 minūtes!
Sastāvdaļas:
400 grami vistas filejas;
400 grami konservēto pupiņu;
3-4 marinēti gurķi;
3 cieti vārītas olas;
Pušķītis diļļu;
1 ķiploku daiviņa;
Malti melnie pipari;
2 ēdamkarotes majonēzes.
Izmēģini un pārliecinies pats – domāju, ka recepte vēl ilgi būs tavā maltīšu arsenālā. Priecāsimies arī, ja padalīsies receptē ar draugiem sociālajos tīklos!
Tevi noteikti interesēs
- Latvijai drīzumā pietuvosies kārtējā aukstā atmosfēras gaisa fronte: grādi strauji kritīs un tomēr tas nav vissby Sandra Vīgante
- Ko vajadzētu pārbaudīt pirms bankas kartes ievietošanas bankomātā – tas var palīdzēt izvairīties no problēmāmby Sandra Vīgante
- Kādēļ “Swedbank” bankomāti vispirms atdod karti un tikai pēc tam izsniedz naudu, kamēr citi bankomāti to dara pretējiby Sandra Vīgante