Dramatiski notikumi miljonāres Elīnas Maliginas dzīvē

Elīna Maligina, kura ir gan aktrise, gleznotāja, gan rakstniece un instalāciju meistare, atklājoties intervijā “tv3.lv Izklaide”, atklāja, ka viņa ir piedzīvojusi trešo laulību šķiršanu.

 

“Arī trešā laulība kopā ar režisoru Reini Kalnaelli ir noslēgusies ar šķiršanos. Mēs sapratām, ka kļūdījāmies, domājot, ka mūs vieno romantiska mīlestība. Patiesībā mūs saista un joprojām saista dziļa draudzība. Mēs pavadijam daudz laika kopā. Reinis ir izcils vīrietis, kurš noteikti padarīs kādu sievieti ļoti laimīgu,” atklāj E. Maligina.

 

Viņa turpina: “Attiecībās būtiski ir just, ka kopā ejams uz nebeidzamu ceļojumu – vai nu līdz pat kapa malai, vai pat vēl tālāk. Ja vēlies kopā aizbraukt tikai nelielu gabaliņu ar taksometru, ja neredzi mūžību kopā, tad, varbūt, tas ir šķērslis starp mīlestību un vienkāršu iekāri. Dzīvē notiek dažādas situācijas – cilvēki saiet kopā, un tad atkal šķiras; daži mīl attālināti, bet viena lieta ir nepārspējama – mīlestība!”

Tikai nesen, jūlija vidū, portāls nra.lv informēja, ka Elīna Maligina kopā ar savu vīru, kinorežisoru Reinu Kalnaelli, pašlaik dzīvo un pārvalda savu lauku īpašumu “Cīruļi” Valmieras pusē.

Lasi vēl: Sēru vēsts: Ļoti slavens sportists devies aizsaulē ģimenes ielokā 74 gadu vecumā

Elīna iegādājās šo īpašumu 2021. gada jūnijā, un pēc ievērojamiem remontdarbiem un labiekārtošanas viņa bija plānojusi pārdot šo rančo.

 

Vai nu mājai neizdevās atrast pircēju, vai pati Elīna pārdomāja situāciju, bet pārdošanas sludinājums tika dzēsts.

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment