3. Pakāpeniski iejauciet kartupeļu masā miltus. No mīklas veidojiet desiņu un sagrieziet to gabalos.
4. Sagrieziet sīpolu kubiņos un apcepiet tos uz pannas līdz zeltainumam.
5. Pievienojiet sīpoliem malto gaļu un cepiet līdz gatavībai.
6. Katru mīklas gabaliņu saplaciniet un lieciet tam virsū gaļas pildījumu, aizspiediet maliņas un izveidojiet cepelīna formu.
7. Lieciet cepelīnus vārošā sālsūdenī un vāriet līdz tie uzpeld.
Sastāvdaļas:
1 kg kartupeļ;
2 olas;
400 g liellopa maltās gaļas;
Dilles;
1 sīpols;
400 g kviešu milti;
0,5 tējkarotes sāls;
Eļļa;
Pasniedz cepelīnus ar krējumu apceptu, kubiņos sagrieztu, gaļu. Pildījumu var gatavot visdažādāko. Pamēģiniet ar apceptiem sīpoliem vai ar zaļumiem sajauktu biezpienu. Lai labi garšo!
Anonīmi nosūtīju sievai ziedus uz Jelgavu, bet, kad atgriezos mājās, nekādu pušķi neieraudzīju
Tevi noteikti interesēs
- Kaimiņam neizdodas atrast otro pusīti. Kad aprunājāmies, sapratu, kādas ir viņa prasībasby Rinalds Bergmanis
- Netālu no ciemata Valmieras novadā vīrietim vairākas dienas pēc kārtas izdodas nofilmēt divus pieaugušus lāčus (+VIDEO)by Laura Blūma
- Kaimiņiene uzaicināja uz kafiju, bet, kad iegāju viņas dzīvoklī, mani pārņēma nepatīkama priekšnojautaby Sandra Ločmele