3. Pakāpeniski iejauciet kartupeļu masā miltus. No mīklas veidojiet desiņu un sagrieziet to gabalos.
4. Sagrieziet sīpolu kubiņos un apcepiet tos uz pannas līdz zeltainumam.
5. Pievienojiet sīpoliem malto gaļu un cepiet līdz gatavībai.
6. Katru mīklas gabaliņu saplaciniet un lieciet tam virsū gaļas pildījumu, aizspiediet maliņas un izveidojiet cepelīna formu.
7. Lieciet cepelīnus vārošā sālsūdenī un vāriet līdz tie uzpeld.
Sastāvdaļas:
1 kg kartupeļ;
2 olas;
400 g liellopa maltās gaļas;
Dilles;
1 sīpols;
400 g kviešu milti;
0,5 tējkarotes sāls;
Eļļa;
Pasniedz cepelīnus ar krējumu apceptu, kubiņos sagrieztu, gaļu. Pildījumu var gatavot visdažādāko. Pamēģiniet ar apceptiem sīpoliem vai ar zaļumiem sajauktu biezpienu. Lai labi garšo!
Anonīmi nosūtīju sievai ziedus uz Jelgavu, bet, kad atgriezos mājās, nekādu pušķi neieraudzīju
Tevi noteikti interesēs
- Pēc meitas nākšanas pasaulē māte mūs pameta un aizbrauca uz citu pilsētu, bet nesen atkal parādījās mūsu dzīvēby Rinalds Bergmanis
- Šajās CSDD TA stacijās turpmāk būs savādāka kārtība tiem, kuri vēlēsies ”pārrakstīt” autoby Sandra Ločmele
- Kāpēc sievietei dzīvot bez vīrieša ir izdevīgāk un vienkāršāk: 5 pamatoti iemesliby Rinalds Bergmanis