3. Pakāpeniski iejauciet kartupeļu masā miltus. No mīklas veidojiet desiņu un sagrieziet to gabalos.
4. Sagrieziet sīpolu kubiņos un apcepiet tos uz pannas līdz zeltainumam.
5. Pievienojiet sīpoliem malto gaļu un cepiet līdz gatavībai.
6. Katru mīklas gabaliņu saplaciniet un lieciet tam virsū gaļas pildījumu, aizspiediet maliņas un izveidojiet cepelīna formu.
7. Lieciet cepelīnus vārošā sālsūdenī un vāriet līdz tie uzpeld.
Tevi arī varētu interesēt
Sastāvdaļas:
1 kg kartupeļ;
2 olas;
400 g liellopa maltās gaļas;
Dilles;
1 sīpols;
400 g kviešu milti;
0,5 tējkarotes sāls;
Eļļa;
Pasniedz cepelīnus ar krējumu apceptu, kubiņos sagrieztu, gaļu. Pildījumu var gatavot visdažādāko. Pamēģiniet ar apceptiem sīpoliem vai ar zaļumiem sajauktu biezpienu. Lai labi garšo!