Ir svarīgi papriku nepārvārīt, tai jābūt nedaudz stingrai. Sasmalciniet lielu ķekaru pētersīļu un pievienojiet dārzeņiem.
Tāpat pievienojiet etiķi un labi samaisiet, vāriet vēl pāris minūtes.
5 efektīvākie veidi, kā uzglabāt ķiplokus – tie nesapūs līdz pat pavasarim
Izklājiet uzkodu burkās, aizvākojiet vāciņus. Burkas pagriež otrādi un pārklāj ar segu, līdz tās pilnībā atdziest.
Gatavošanai mums būs nepieciešami šādi produkti:
Tomāti 2,5 kg
Asie pipari 700 gr
Saldie pipari 1kg
Pētersīļi 150 gr
Cukurs 80 gr
Sāls 40 gr
Ķiploki 50-70 gr
Etiķis 9% 50-70 ml
Augu eļļa 100 ml
Paprika piešķir konserviem maigu saldumu un vieglu dūmakainu noti, kas harmonizējas ar citiem elementiem. Ķiploki pievieno intensīvu un pikantu aromātu, kas uzlabo konservu kopējo garšu.
Pētersīļi sniedz svaigumu un vieglu zaļo rūgtumu, kas sabalansē ķiploku un paprikas dziļumu. Ķiploki satur dabiskas antibakteriālas īpašības, kas palīdz pagarināt konservu glabāšanas laiku un aizsargā tos no bojāšanās.
Ko jūs domājat par recepti? Vai jums patika?
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc patiesībā džinsiem virs kabatas ir vēl viena mazā kabatiņaby Jeļena Kuzmenko
- Izskanējusi informācija par to, kāda un cik liela patiesībā ir primadonnas Allas Pugačovas pensijaby Sandra Vīgante
- Nopļautā zāle: mans pieredzes stāsts, kā izmantot nopļauto zāli ar maksimālu labumu dārzāby Rinalds Bergmanis