Konservēšanas periods turpinās, šodien vēlos jums piedāvāt pagatavot neticami garšīgu, pikantu uzkodu “Ahoržaks”.
Ja jums garšo pikantas uzkodas, šī uzkoda jums patiks!
Es šo uzkodu sāku gatavot jau daudzus gadus, un tā vienmēr ir viena no pirmajām ēdienreizēm, kas aiziet no galda, tā lieliski sader ar gaļas vai zivju ēdieniem, un es to mīlu ar maizi.
Uzkodā visas sastāvdaļas ir apvienotas vienkārši lieliski, sagatavojiet vismaz dažas burciņas ziemai, esmu pārliecināta, ka šī recepte kļūs par vienu no jūsu iecienītākajām.
Lūk, ķersimies pie gatavošanas jau tagad!
Recepte ir aprēķināta 3 litriem salātu. Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!
Pagatavošanas metode:
Iepriekš sterilizējiet burkas un vāciņus.
Noskalojiet visus dārzeņus zem tekoša ūdens.
Pārgrieziet tomātus uz pusēm un nogrieziet astes, pēc tam samaliet tos gaļas mašīnā.
Paprikai izņem sēklas un sagriež diezgan lielās šķēlītēs.
Šai receptei es izmantoju “Mutton Horn” paprikas, kas ir mēreni asas un lieliski piemērotas šai uzkodai.
Nogrieziet pipara kātiņu un uzgrieziet to galu, lai iekšā nonāktu mērce, kurā pipari ir vārīti (bet tas nav obligāti, to var atstāt tā, kā ir).
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk