Lielā katlā pievienojiet sasmalcinātus tomātus, ķiplokus, cukuru un sāli un uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai.
Tomātiem pievieno saldos un asos piparus, pārklāj ar vāku un gatavo, līdz pipari ir gatavi, apmēram 20-25 minūtes.
Periodiski samaisiet.
Ir svarīgi papriku nepārvārīt, tai jābūt nedaudz stingrai.
Lasi vēl: Marinēti gurķi : lieliski pie kebabiem, šašlikiem, kotletēm, desām un sviestmaizēm
Sasmalciniet lielu ķekaru pētersīļu un pievienojiet dārzeņiem.
Tāpat pievienojiet etiķi un labi samaisiet, vāriet vēl pāris minūtes.
Izklājiet uzkodu burkās, aizvākojiet vāciņus.
Burkas pagriež otrādi un pārklāj ar segu, līdz tās pilnībā atdziest.
Gatavošanai mums būs nepieciešami šādi produkti:
Tomāti 2,5 kg
Asie pipari 700 gr
Saldie pipari 1kg
Pētersīļi 150 gr
Cukurs 80 gr
Sāls 40 gr
Ķiploki 50-70 gr
Etiķis 9% 50-70 ml
Augu eļļa 100 ml
Lasi vēl: Trīs sastāvdaļu pesto: jūs nekad vairs nepirksiet šo mērci veikalā – tā ir gatava dažu minūšu laikā
Ko jūs domājat par recepti? Vai jums patika?