Drukas studija “InCopy” paplašina savu darbību un pārceļas uz jaunām telpām

Informāciju tehnoloģiju uzņēmums „INSER IT” drukas studija “InCopy” no pirmdienas, 8.oktobra, savus pakalpojumus turpinās sniegt jaunajās telpās Graudu ielā 34, turklāt uzņēmums ir būtiski paplašinājis pakalpojumu klāstu, tostarp, biroja telpas turpmāk varēs izmantot ikviens, kam nepieciešama vide lietišķu sarunu risināšanai vai ērta darbavieta jaunu ideju plānošanai.

“Pirms pieciem gadiem sākām realizēt traku ideju un izveidojām uzņēmumu, kas sniedz gan radošas idejas, gan realizē jau izlolotus sapņus. Mēs bijām draugu un ģimenes iedvesmoti, saņēmām nepieciešamo atbalstu, lai radītu ko jaunu Liepājā. Jau toreiz zinājām, ka pie sasniegtā neapstāsimies un pienāks pareizais brīdis, lai uzņēmums varētu augt un attīstīties”, drukas studijas atklāšanas pasākumā piektdien, 5.oktobrī, sacīja viens no “InCopy” izveidotājiem Raivis Ekšteins.

Savukārt otrs uzņēmuma izveidotājs Atis Ķīnasts papildina, ka sapnis par šādām telpām un paplašinātu pakalpojumu klāstu patiešām bijis jau sen. “Šoreiz jāsaka, ka sapņi tiešām piepildās! Mēs mērķtiecīgi strādājām un vienmēr zinājām, ka neapstāsimies un mūsu uzņēmums augs. Ir patiess prieks, ka joprojām ar mums kopā ir tie klienti, kas mūs kā sadarbības partnerus izvēlējās vēl pirms pieciem gadiem. Šo gadu laikā klāt ir nākuši daudzi uzņēmumi un privātpersonas, kuru ieceres mēs īstenojam. Domāju, ka tas ir apliecinājums tam, ka spējam kvalitatīvi izpildīt klientu vajadzības un pielāgoties jauniem, radošiem un inovatīviem risinājumiem,” uzsver A.Ķīnasts.

Turpmāk drukas studijas “InCopy” telpās Graudu ielā 34 ikviens klients varēs saņemt jau iepriekš sniegtos pakalpojumus, vienuviet varēs izdrukāt, iesiet, ielaminēt, kopēt, ieskenēt utt. nepieciešamos materiālus, kā arī pateicoties jaunam sadarbības partnerim,būs iespēja drukāt uz cietām virsmām ar UV lielformāta drukas iekārtu.

Jaunais birojs arīdzan ir piemērots, lai tajā varētu izstādīt radošus darbus- fotogrāfijas, gleznas vai citus mākslas darbus, tāpēc ikviens interesents aicināts sazināties ar uzņēmuma vadītājiem, lai vienotos par ieceres īstenošanu “InCopy” telpās. Papildus jau minētajam, drukas studijas telpās notiks dažādas meistarklases un radošās darbnīcas, par šiem pasākumiem interesenti tiks informēti atsevišķi.

Viens no būtiskākajiem uzņēmuma pakalpojumu klāsta papildinājumiem ir tas, ka studijas telpas ir piemērotas kopradei. Kopdarba telpā klienti varēs izbaudīt biroja priekšrocības un nebūs nepieciešams darbavietu iepriekš sagatavot, jo “InCopy” darbinieki nodrošinās ar nepieciešamo aprīkojumu. Drukas studija “InCopy” turklāt nodrošinās ar bezmaksas interneta pieslēgumu un iespēju iegādāties lielisku kafiju.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment